Pieter-Jan Vanstockstraeten
Volledig scherm
Pieter-Jan Vanstockstraeten

IN BEELD. 40 keer minder volk, maar Chokri geniet van 'Pukkelpop light’

FestivalsHet is een schrale troost voor wie had gehoopt met meer dan 66.000 man opeengepropt te shaken dezer dagen op Pukkelpop, maar “het is beter dan niks” klinkt het unaniem. Met 1.500 zijn ze, de festivalgangers van het Pukkelpopkwartier, dat nog het hele weekend plaatsvindt aan de Muziekodroom in Hasselt. Zonder mondmasker en afstandsregels mogen bezoekers met een Covid Safe Ticket alle remmen losgooien. 

7 reacties

  • Joan Lute

    3 jaar geleden
    Niks respect zullen de organisatoren en bezoekers van deze evenementen die absoluut nog te vroeg komen van mij krijgen. Er zijn zo ontzettend veel mensen blijven reizen en feesten terwijl ze volop het virus bleven verspreiden. Het is het gebrek aan moed bij het beleid om harder op te treden tegen verspreiders dat ons in een vicieuze covidcirkel heeft gebracht.
  • Guido Ceuleers

    3 jaar geleden
    Nu heeft hij toch geld om zijn corona steun aan destaat (ons belasting betalers) terug te betalen ?
  • Paul Detandt

    3 jaar geleden
    Ik zal ook genieten als ze zijn 1,8 miljoen euro terugvorderen.
  • Dietrich Van Helder

    3 jaar geleden
    Kan het geloven dat Chokri geniet. Echte Pukkelpop afgelast waarvan een deel van de mensen hun tickets doorschuift naar volgend jaar (geen terugbetaling) en dan nu een kleiner festival organiseren. Twee maal langs de kassa, je zou voor minder genieten.
  • Michel Dierickx

    3 jaar geleden
    Noem het maar Coronapop. Chokri en enkele Vooruit mensen zullen de besmettingen wel tellen en de ziekenhuisopnames wel registreren . En vooral blijven liegen en zeggen dat zij onschuldig zijn.