Rudi Vervoort
Volledig scherm
Rudi Vervoort © Marc Baert

Brussels minister-president Vervoort wil coronapas voor cafés en restaurants om zo de vaccinatiegraad in onze hoofdstad op te krikken

Brussels minister-president Rudi Vervoort (PS) is voorstander van het Covid Safe Ticket voor cafés en restaurants om zo de vaccinatiegraad in onze hoofdstad op te krikken. Dat vertelde hij vandaag aan VTM NIEUWS. “Daarnaast zal men in Brussel nog minstens een maand moeten wachten op een versoepeling van de coronamaatregelen. De epidemiologische situatie in de hoofdstad maakt het niet mogelijk om een reeks beperkingen op te heffen die in Vlaanderen en Wallonië wel zullen verdwijnen”, aldus Vervoort. 

128 reacties

  • Luc Vaeremans

    3 jaar geleden
    Coronapas voor cafés en restaurants : eindelijk een doortastende maatregel. Proficiat Mr Vervoort !
  • Willy van craen

    3 jaar geleden
    Eindelijk iemand met verstand om deze die zich niet willen inenten verplichten. Zou voor elke belg moeten zijn om indien de cijfers terug de hoogte ingaan de tijdelijke pas te gebruiken. Maar we zullen weeral te laat zijn zoals bij Maggie.
  • Marc Alleman

    3 jaar geleden
    Als die coronapas gaat ingevoerd worden gaat er veel meer gedronken en gegeten worden bij elkaar. En zal nog een stuk goedkoper zijn ook. En inderdaad inde Franse restaurants heb ik ook nog nooit iets moeten tonen.
  • William De Leeneer

    3 jaar geleden
    En wat gaat er dan gebeuren denk je. Komen al die Brusselaars naar Vlaanderen om daar op café en restaurant te gaan en nog wat virus te verspreiden. Ofwel in gans België of niet!
  • Nicolaas Roeckens

    3 jaar geleden
    Wacht al meer dan 100 dagen op die safetypass …