Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Verplichte vaccinatie in zorgsector op komst: “In de zorg ben je verantwoordelijk voor anderen”

Er is een verplichte vaccinatie in de zorg op komst. Dat kondigde premier Alexander De Croo (Open Vld) aan tijdens de persconferentie na het Overlegcomité. “Het Overlegcomité heeft aan de ministers van Gezondheid gevraagd om de voorwaarden te onderzoeken die verplichte vaccinatie voor het hele zorgpersoneel mogelijk moeten maken”, klonk het.

69 reacties

  • Sam Bedfort

    3 jaar geleden
    Toen de zorgsector de zieken verzorgde in het begin waren het zorghelden. Nu zijn ze een gevaar voor de volksgezondheid. Begrijpe wie kan. De virologen zeggen dat het vaccin jezelf beschermt, De Croo dat het anderen beschermt??
  • Yannck decorte

    3 jaar geleden
    de Code van Neurenberg!!! Iemand mee bekent?? De Conventie van Geneve?? Iemand bekent mee?? De overheden vegen er hun voeten aan, en verplichten dingen, die verboden zijn!!! Doe jullie ogen AUB eens open!!
  • Ferdinand Nuyts

    3 jaar geleden
    Steven Van Maroey, Zeer juist, Maar dat is altijd het probleem in België.
  • Patrick Op het Hoekske

    3 jaar geleden
    @Els Schreurs : U verwoord het prima ! Ik wil er aan toevoegen dat de het heropvoeden van politiekers onbestaande is, vanwege hun torenhoge ego en neurotische machtswellustige neigingen ! Althans niet België of andere landen. Misschien in een zeer streng regime heropvoeding kamp van Noord Korea of China ?
  • Geert Landsman

    3 jaar geleden
    Gaan er veel stoppen met werken want heel veel zijn al ziek geweest. Door wanbeleid van de politiekers. De Block en Beke zijn daaraan hoofdschuldig, haal die eens voor de rechtbank.