Een Instagram-story maakte duidelijk waar Nainggolan zijn 'avond in mineur' begonnen was.
Volledig scherm
PREMIUM
Een Instagram-story maakte duidelijk waar Nainggolan zijn 'avond in mineur' begonnen was. © rv

Dit deed Radja Nainggolan voor hij dronken door Antwerpen reed: “gezellig avondje met ex-Beerschotspeler in restaurant”

AntwerpenRadja Nainggolan ‘had zich had laten onderdompelen in een warm, nostalgisch bad met vrienden van weleer’, vertelde zijn advocaat Omar Souidi in een officiële reactie. Blijkbaar gebeurde dat afgelopen zaterdagavond in restaurant Paesano, waar hij onder meer een ex-Beerschotspeler trof.

  1. Bolle Jos, Lucio Aquino en 55 andere verdachten staan terecht in groot drugsproces ‘Costa’: “Bij de douane liggen 11.500 blokken coke van mij”
    PREMIUM

    Bolle Jos, Lucio Aquino en 55 andere verdachten staan terecht in groot drugspro­ces ‘Costa’: “Bij de douane liggen 11.500 blokken coke van mij”

    Voor de rechtbank in Tongeren begint vandaag een van de grootste drugsprocessen van de afgelopen jaren. Costa is een onderzoek naar de invoer van twintig ton Zuid-Amerikaanse coke, verstopt tussen hout, avocado’s en oud ijzer. Er zijn 57 verdachten waaronder enkele grote namen zoals Lucio Aquino, Geert Frisson, Nathan Steveniers en de Nederlandse drugsbaron ‘Bolle Jos’ Leijdekkers. Maar alles begon vijf jaar geleden met ‘Mister Zen’, een onbekende Kempense zakenman die verhuisde naar de Costa Del Sol.
    Tongeren
  2. Man die 12 jaar cel kreeg voor moordpoging op ex-vrouw moet nog 9.000 euro alimentatie betalen: “Kan zijn grote familie niet bijspringen?”
    PREMIUM

    Man die 12 jaar cel kreeg voor moordpo­ging op ex-vrouw moet nog 9.000 euro alimenta­tie betalen: “Kan zijn grote familie niet bijsprin­gen?”

    Xavier L. (52) kreeg in 2021 12 jaar cel voor de moordpoging op zijn ex-vrouw Erika F. (51). De vrouw had de echtscheiding aangevraagd en kwam op 16 oktober 2020 naar de gezinswoning in Deurne om meubelen te verhuizen. Die dag wurgde Xavier haar met een elektriciteitssnoer tot ‘het schuim en bloed’ haar op de lippen stond. Erika overleefde de aanval. Vandaag velt de rechter een vonnis in een andere zaak: Xavier is zijn ex-vrouw en kinderen namelijk nog 9.000 euro aan alimentatiegeld schuldig.
    Deurne