Column Segers Annie Cordy
Volledig scherm
PREMIUM
Column Segers Annie Cordy © HLN

COLUMN. Wat zou de vakbond denken over die vijf nullen van Niels Destadsbader bij de VRT?

Jan Segers schrijft geregeld iets ongeregelds over een min of meer bekende kop. Vandaag: Niels Destadsbader, VRT-gezicht.

12 reacties

  • xavier Houzet

    3 jaar geleden
    Een moeilijke column Jan. U bent niet de enige die de Masker Singer niet gezien heeft. Maar ook het telefoontje van de partijvoorzitter heb ik gemist. Wat meest opweegt; de vijf nullen van Niels of de technici van Demarez zonder vijf nullen weet ik niet, maar ik volg wel uw redenering.
  • Vera Bres

    3 jaar geleden
    geen probleem ,zelfs niet met 6 nullen hé ...heruitzending FC De kampioenen, Heren van Zichem,De parradijsvogels,Fabian van Fallada,wittekerke,Daens etc ...dat kost hun niets dat hebben ze toch ergens in de kelder liggen.
  • Dirk BERX

    3 jaar geleden
    Nochtans zitten de twee grootste Vlaamse partijen in de raad van bestuur van de VRT !
  • Hendrik Weckseler

    3 jaar geleden
    En mensen die trouw zijn aan de VRT zoals Frank Raes die wil blijven werken moeten oprotten omdat ze te duur zijn dat is 2 x met 2 maten en gewichten werken 1 de overheid nog altijd de baas van de VRT zegt wie langer wil werken binnen zijn bedrijf moet dat kunnen niet dus bij het door de overheid gesubsidieerde VRT 2 er moet bespaard worden bij de VRT niet dus als je Niels Destadsbader heet dan toch liever enkele extra jaren Frank Raes dat geld is beter gespendeerd die man heeft ervoor gewerkt
  • ronny cuypers

    3 jaar geleden
    En dan beweren alle zenders dat ze absoluut alle reclame inkomsten nodig hebben om te overleven. Belachelijk. Ik kijk alvast uit principe geen programma's met reclame of met overbetaalde presentatoren.