VTM Nieuws/Photo News
Volledig scherm
© VTM Nieuws/Photo News

Club Brugge in ‘Groep des Doods’ met Man City, PSG en Leipzig - Clement: “Gaan nog altijd voor tweede plaats”, Vormer: “Kijken of Lionel er zin in heeft”

Champions LeagueClub Brugge wou een zware loting vermijden en sprak zijn ambitie uit om in de Champions League te overwinteren. Maar blauw-zwart kreeg in Istanbul de zwaarst mogelijke poule voorgeschoteld. Droomaffiches, maar sportief alles behalve te benijden. Het ontmoet Kevin De Bruyne en Engels kampioen Man City, vorig seizoen verliezend Champions League-finalist. Het ontmoet Lionel Messi en de Franse nummer twee PSG, verliezend finalist van twee jaar geleden. Uit pot drie komt het ook kapitaalkrachtige Red Bull Leipzig, de nummer twee uit de Bundesliga van vorig seizoen. Bij Club Brugge blijven ze strijdvaardig: “Als je erin gelooft, kunnen er in de sport ongelofelijke dingen gebeuren.”

78 reacties

  • eddy janssens

    3 jaar geleden
    2 plaats dat geloof je toch zelf niet denk als je in totaal 1 punt hebt dan heb je best gedaan
  • guy De Grande

    3 jaar geleden
    Je moet er altijd voor gaan, maar ook realist zijn. Ik sluit mij volledig aan bij Mignolet. Nuchter mens!
  • Dirk Van der Weeën

    3 jaar geleden
    Daarmee is ook alles gezegd Rudiger.Dat is nog het enige wat overblijft .
  • Herman Thys

    3 jaar geleden
    Club heeft niks te verliezen , de rest daarentegen. .
  • Dirk Willems

    3 jaar geleden
    Mooie affiches maar met te verwachten pijnlijke resultaten voor Club. Eens temeer zal duidelijk worden dat onze Belgische Topclub van dit moment niet op kan tegen deze kleppers. Maar ik wens Club alle succes toe en eervol als laatste te eindigen.