Illustratiebeeld. Clos Bizet in Anderlecht omschrijft zichzelf op zijn website als "een luxueus en stijlvol woon- en zorghuis", en dat blijkt ook uit de foto's die het daar toont.
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld. Clos Bizet in Anderlecht omschrijft zichzelf op zijn website als "een luxueus en stijlvol woon- en zorghuis", en dat blijkt ook uit de foto's die het daar toont. © Vulpia

Wie doodde de 85-jarige Grazia in haar bed in rusthuis in Anderlecht?

85 jaar was Grazia O. De bejaarde vrouw woonde nog niet zo lang in het rusthuis Clos Bizet in Anderlecht. Maandagochtend lag ze dood op bed. Haar keel leek overgesneden. Nergens lag er een mes. "Nochtans loopt niemand ons rusthuis zomaar in en uit", beklemtoont de directie.

6 reacties

  • irene van impe

    3 jaar geleden
    cameras moeten overal geplaatst worden! Hoe is dat toch mogelijk? iedereen die binnenkomt moet gecheckt en ingeschreven worden. Ook personeel moet grondig gescreend worden.
  • jessica devos

    3 jaar geleden
    Sabin Schoofs de deuren van bewoners mogen omwille van de brandveiligheid niet opslot snachts indien dit om uitzonderlijke redenen wel gebeurd is het altijd in overleg met de familie
  • Sabin Schoofs

    3 jaar geleden
    In alle WZC zouden de deuren van de bewoners 's nachts toe moeten zijn. Alleen te openen met sleutel voor het personeel!
  • Ivo De Grande

    3 jaar geleden
    Niet moeilijk hé, zoek uit: wie had er baat bij? En je bent er.
  • Marc Van Driessche

    3 jaar geleden
    Je wilt niet weten wat er in Brusselse rusthuizen snacht rondloopt.