ANP/HLN
Volledig scherm
PREMIUM
© ANP/HLN

Onze chef voetbal is scherp voor paars-wit na Europees debacle: “Wat is er in godsnaam gekomen van het fiere Anderlecht?”

Conference League“Tristesse.” Zo beschrijft onze chef voetbal Stephan Keygnaert de pijnlijke uitschakeling van Anderlecht op het Europese toneel. Vooral de manier waarop doet de wenkbrauwen fronsen. “Paars-wit was ronduit teleurstellend. Murillo, Hoedt, Amuzu...: adembenemend zwak.”

77 reacties

  • Frederik Janssens

    3 jaar geleden
    ze hebben een topspeler Trebel en die zetten ze id B-kern. Dit kan je niet meer uitleggen.
  • Carine Vyverman

    3 jaar geleden
    Zolang Vince trainer blijft gaat dit niet verbeteren. Trebel en Cobbaut zijn spelers met meer ervaring maar krijgen geen kans bij hem. Geweldige speler geweest maar als trainer niets waard.
  • rony stokart

    3 jaar geleden
    Ik stel voor dat de "Chef Voetbal" na twee jaar zijn pen versleten te hebben om Hazard bij Real Madrid te bewieroken, na het buitenvliegen van de laatste, voltijds trainer wordt bij Anderlecht en gelijk ook bij alle eerste klasse ploegen. Zo een talent mag niet verloren gaan.
  • marc castermans

    3 jaar geleden
    Komany praat teveel in op zijn spelers, hij gebied hen te lopen waar hij wil, dit keurslijf verlamt heel wat spelers. Ieder persoonlijk initïatief wordt gefnuikt. Met een Vercauteren en realistisch voetbal stond Anderlecht nu al veel verder. De supporters gaan dit niet lang meer pikken en dan is het over en uit voor Vince. Geweldige speler, zeer middelmatige coach.
  • Eric Bettonville

    3 jaar geleden
    Winnen kan je alleen als je goals maakt ! Dit is het grondbegrip van voetbal.