an Verheyen, Lien Willaert en Anna Verheyen
Volledig scherm
PREMIUM
an Verheyen, Lien Willaert en Anna Verheyen © Joel Hoylaerts / Photo News

“Ze werd er fysiek ziek van”: dochter Jan Verheyen gebruikte zware periode als inspiratie voor ‘Bittersweet Sixteen’

ShowbizzHaar allereerste vakantiejob. Samen op de filmset met papa Jan Verheyen (58) en mama Lien Willaert (45). Met haar eigen scenario en plus. Amper 15 is Anna Verheyen, maar gebeten om met ‘Bittersweet Sixteen’ de eerste Vlaamse higschoolfilm ooit af te leveren. Gebaseerd op haar eigen struggle in de middelbare school. “’Je haar ziet er goed uit, zo valt je dikke neus minder op’. Constànt kreeg ik van die gemene opmerkingen”, vertelt Anna in het eerste interview samen met haar ouders. “Vreselijk is het om je vrolijke dochter in een schim te zien veranderen.” 

6 reacties

  • Wouter Van de Walle

    3 jaar geleden
    Heidi, dit kan evengoed net een nadeel zijn ;) Maar sterk hoe ze zich daar heeft uitgewerkt
  • Selma Desmet

    3 jaar geleden
    Moedige, flinke dame, chapeau👌veel succes gewenst! Zij heeft duidelijk een aardje naar haar vaartje.
  • Heidi Werbrouck

    3 jaar geleden
    Ze heeft natuurlijk het voordeel dat haar ouders zijn wie ze zijn. Toch is het heel sterk dat ze dit aandurft. Veel succes!
  • Delphine Redant

    3 jaar geleden
    Kinderen kunnen zo hard zijn voor elkaar. Zo een mooi meisje... Dikwijls zit er ook veel afgunst tussen...
  • Fanny Konings

    3 jaar geleden
    We kwamen op school met een hele grote groep op voor de zwakkere desnoods fysiek en hebben dit eigenlijk zelden moeten doen men had er respect voor en dus werd er nooit gepest op onze school, we hadden aanzien misschien door onze scouts en chiro verbondenheid
  1. Koen Crucke heeft moeite met 'Samson'-collega Walter De Donder aan het werk te zien: “Zou Studio 100 m’n nummer nog wel hebben?”
    Play
    Showbits

    Koen Crucke heeft moeite met 'Sams­on'-collega Walter De Donder aan het werk te zien: “Zou Studio 100 m’n nummer nog wel hebben?”

    Koen Crucke (72) voelt zich vergeten door ex-werkgever Studio 100. Tijdens het ‘Studio 100 Festival’ in Plopsaland De Panne strikt reporter Jarne hem voor een gesprek, maar al snel komen er emoties boven. “Ik heb voor ‘Samson & Gert interessante opdrachten laten schieten, het feit dat ik niet meer mag mee spelen blijft een bittere pil om te slikken”, geeft hij toe. Gert Verhulst neemt hij niets kwalijk: “We sturen elkaar geregeld berichtjes”, wil Koen kwijt. Meer ontdek je in een nieuwe Showbits.
  2. KIJK. Kanye West-fan belandt plots in de VIP-ruimte naast Bianca Censori en flirt erop los
    Play
    Celebrities

    KIJK. Kanye West-fan belandt plots in de VIP-ruim­te naast Bianca Censori en flirt erop los

    Afis Husnain beleefde de avond van zijn leven tijdens het Rolling Loud-festival in Los Angeles. De jongeman belandde plots in het vip-gedeelte van het festival tijdens het optreden van Kanye ‘Ye’ West. Hij mocht van de show genieten aan de zijde van Bianca Censori, Wests vrouw. Afis liet de kans niet liggen om met Censori te flirten. “Blijkbaar vallen naakte vrouwen wel uit de lucht”, zong hij toen Bianca hem passeerde. Er verscheen meteen een lach op haar gezicht aangezien het een verwijzing is naar het nummer ‘Back to Me’ van Kanye West.