Vincent Mannaert en Bart Verhaeghe.
Volledig scherm
PREMIUM
Vincent Mannaert en Bart Verhaeghe. © Photo News

Verhaeghe en Mannaert blijven strijdvaardig na loodzware loting: “Dít is het moment om boven onszelf uit te stijgen”

Champions LeagueDe hymne liegt er niet om. ‘Die Besten. Les grandes équipes. The champions.’ Paris Saint-Germain en Manchester City, dames en heren. Club Brugge presenteert zich evenwel dapper, zo mocht onze watcher Niels Poissonnier vanop de eerste rij meemaken. “We gaan dan ook nog steeds vol voor die overwintering in de Champions League”, aldus CEO Vincent Mannaert. Alsjeblieft.

29 reacties

  • Tom De Ketelaere

    3 jaar geleden
    1 of 2 punten zal al enorm succes zijn helaas
  • Danny Debbaut

    3 jaar geleden
    Gezonde ambitie mag/moet er zijn maar deze moet wel in verhouding zijn met de actuele waardeverhouding tussen je eigen team en deze van de 3 opponenten. Clement legt de lat VEEL te hoog mbt de kans op de top 2 in de groepsfase. Hij vergeet dat de ploeg uit pot 1 (Zenit) vorig seizoen slechts 1/18 haalde Ongezien in de C.L. historie. Mede daardoor was een top 2 plaats nog haalbaar op laatste speeldag. Realist. gezien lijkt een 4/18 mij het hoogst haalbare (thuiswinst Leipzig en uit 1 punt)
  • Marko Decandt

    3 jaar geleden
    Het was gisteren precies terug HT&D op tv, de ene billenkletser na de andere in het interview met Verhaeghe en Clement, die het positief zien en mikken op een 2de plaats. Had al lang niet meer zo goed gelachen.
  • sacha duflou

    3 jaar geleden
    Zeg nooit nooit maar de verwachting is toch 0/18 vrees ik
  • Roos Desreveaux

    3 jaar geleden
    Men moet natuurlijk strijdvaardig blijven en er volledig voor gaan, maar een beetje realiteitszin zal er ook moeten wezen, vooral bij de pers, bvb als de ploeg er dubbel voor gegaan zijn en een 8-0 aan hun broek gesmeerd krijgen, we zullen het beste hopen