Elke Pillen van Caricole met haar stoofvlees: “Nog diezelfde zaterdagochtend 17 juli kreeg ik al felicitatieberichtjes van Stef Wauters en de Verhulstjes, allebei vaste klanten."
Volledig scherm
PREMIUM
Elke Pillen van Caricole met haar stoofvlees: “Nog diezelfde zaterdagochtend 17 juli kreeg ik al felicitatieberichtjes van Stef Wauters en de Verhulstjes, allebei vaste klanten." © Gregory Van Gansen

Zij kregen een 10/10 van sterrenchef Luc Bellings: “Datzelfde weekend stond hier een file wachtenden voor de deur”

Ze waren met zeven, de kustzaken die de voorbije zomer de perfecte tien kregen opgediend van sterrenchef Luc Bellings. En dat zal niet zonder gevolgen zal blijven, kunnen eerder bekroonde restaurants beamen. “Het Bellings-effect bestaat wel degelijk. Plots staan hier files voor de deur en wil iedereen alleen nog maar dat winnende gerecht proeven. Alsof wij niets anders meer op de menukaart hebben.”