“Ze verdienden geen escape”: Philippe Clement zet sleutelspelers vol in de wind na afgang

Belgisch voetbal“Ze verdienden geen escape.” Philippe Clement kende zowel tijdens als na de pandoering tegen AA Gent geen genade met z’n sleutelspelers. Vanaken, Vormer, Lang, De Ketelaere, Mata, Mechele... Niemand werd de afgang bespaard. Verstaanbaar, maar evenzeer link.

31 reacties

  • Eric Bex

    3 jaar geleden
    Slechts één zaak telt. Wie wordt kampioen op het einde van de competitie. De kans is wederom groot dat dit Club Brugge zal zijn en indien niet dan heeft het team dat voor Brugge zal eindigen de titel dik verdiend.
  • Dirk Van der Weeën

    3 jaar geleden
    Alainken toch jongen,we zullen binnen enkele weken eens zien wie moet zitten en zwijgen als jullie terug op 27 punten achter Club staan. kunnen jullie terug beginnen janken trainer,de voorzitter of gans het bestuur buiten moeten.
  • Brent Somers

    3 jaar geleden
    Veel helderderzienden hier.
  • dave hosten

    3 jaar geleden
    Kan gebeuren een collectieve offday, maar Clement mag ook voor de spiegel staan met inbreng van Mbemba o.a. , deze is een goede voetballer en veel talent, maar kan tegen degelijke tegenstander nog niet zijn stempel drukken. Voorts hoop ik dat dit wakeup call is voor bestuur om niet enkel te investeren in toekomstige meerwaardespelers, maar ook directe versterkingen binnen te halen, anders vrees ik afgang in CL.
  • André Christiaens

    3 jaar geleden
    De ploeg moest staan 1-4-4-2 en met geen jonge gasten tegen AA Gent. Clement wist toch dat Hein hem een loer ging draaien. Wat zal Hein gelachen hebben bij het zien van de opstelling van FCB. Niemand anders dan Clement treft schuld, het is hij die de spelers op het veld neer zet. Verleden jaar heeft hij ook zulks uitgezet ik geloof tegen R. Genk het was ook toen bibberen en vernederd worden. Men moet niet naar Gent gaan om te winnen maar voor 1 punt. en thuis de 3 punten zo word je kampioen.