Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Anderlecht recht de rug na Europese uitschakeling: “De manier waarop we speelden tegen de beste ploeg van België, geeft me veel vertrouwen”

Jupiler Pro LeagueVeel goeds, behalve... het resultaat. De Anderlecht-familie - spelers en trainer - deed wat moest in Genk, namelijk goed reageren. Alleen bleef de beloning uit, waardoor de druk aanhoudt. “Ik koester die”, vertelde Vincent Kompany. “Ik ben niet bezig met mijn positie.”

42 reacties

  • Ronny Cypers

    3 jaar geleden
    Als ze verliezen is het tegen de beste ploeg van het land. Er zijn blijkbaar veel beste ploegen van het land. Kompany wees eerlijk en geeft uw ontslag. Je hebt het geprobeerd maar je kunt en hebt het niet. Dat is geen schande.
  • Dirk BERX

    3 jaar geleden
    Als Genk-Anderlecht een goede match was, wat was dan de match Gent-Brugge of Oostende-Zulte Waregem ? Want de eerste helft van Genk-Anderlecht was niet om aan te zien door traagheid en slechte passen, de tweede helft was dan weer iets beter. Nadien vertelde Kompany dan zij het niet zo slecht deden tegen de best voetballende ploeg van België ! Wel...dat was vorig seizoen, nu is het heel wat minder met Genk, want op dit ogenblik is Union de best voetballende ploeg van België !
  • Johan Janssen

    3 jaar geleden
    Zegt hij al 2 jaar aan 1 stuk.
  • Vanhercke Franky

    3 jaar geleden
    Club blijft de beste ploeg maar Clement dat is iets anders
  • Alex Zoete

    3 jaar geleden
    Tijd voor Vincent om te vertrekken. Is samen met bestuur de club om zeep aan helpen