Robert Huygens.
Volledig scherm
Robert Huygens. © RBFA

PORTRET. Robert Huygens (73) wordt vandaag bekrachtigd als nieuwe bondsvoorzitter: “Rustbrenger met wie je ook naar oorlog kan”

De raad van bestuur van de voetbalbond zal maandag Robert Huygens (73) bekrachtigen als voorzitter tot juni 2022. De vertegenwoordiger van het amateurvoetbal geldt vooral als een verbindingsman: “Robert brengt rust in de tent terwijl de voetbalbond moderniseert.”

9 reacties

  • yvo mast

    3 jaar geleden
    Nog ene die in de voetbal vetpot graait. Kan het niet een beetje jonger? Die hebben de centen meer nodig. Het is ene pot nat daar zoals in de politiek.
  • Stroobants Alexander

    3 jaar geleden
    73 jaar ze worden er steeds jonger op.
  • Karel Van Beeck

    3 jaar geleden
    Oef, volgende keer stel ik me kandidaat . Ben nog 5 jaar jonger.
  • eric debanne

    3 jaar geleden
    Volgende keer mss nog iemand ouder nemen voor deze functie ...🙄 Typisch Belgisch weer ...
  • Marc Vanmeerbeeck

    3 jaar geleden
    Net zoals bij Anderlecht, veel gedoe over de jeugd en uiteindelijk kiezen ze voor een oudere.
  1. Straks ook ‘Gouden Generatie’ in de dug-out? Deze 17 Rode Duivels tonen net als Kevin De Bruyne interesse in trainerscursus
    Play
    Rode Duivels

    Deze 17 Duivels tonen net als De Bruyne interesse in trainers­cur­sus

    Krijgen we straks na een ‘Gouden Generatie’ op het veld ook eentje ernaast? Vincent Kompany is de weg sinds dit seizoen al ingeslagen en vandaag brachten we het nieuws dat Kevin De Bruyne zich gaat inschrijven voor een trainerscursus. Bovendien is de ‘Citizen’ niet de enige Rode Duivel met op termijn trainersambities. Behalve De Bruyne tonen nog 17 actieve Rode Duivels interesse om deel te nemen aan de verkorte trainerscursus die de KBVB organiseert voor internationals. Dat zijn: Dries Mertens, Michy Batshuayi, Thibaut Courtois, Christian Kabasele, Dedryck Boyata, Nacer Chadli, Romelu Lukaku, Simon Mignolet, Thomas Meunier, Divock Origi, Dennis Praet, Matz Sels, Youri Tielemans, Leandro Trossard, Thomas Vermaelen, Jan Vertonghen en Axel Witsel. Het initiatief komt van bondscoach Roberto Martínez, die de kennis van deze generatie Rode Duivels niet verloren wil laten gaan.