Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Formule 1 denkt aan reglementswijziging na chaos tijdens Grote Prijs van België

Formule 1De Formule 1 denkt aan een reglementswijziging na de chaos vanwege de weersomstandigheden van zondag tijdens de Grote Prijs Formule 1 van België op het Circuit van Spa-Francorchamps, zo melden gespecialiseerde media.

8 reacties

  • Eric Dens

    3 jaar geleden
    Allee vooruit, de echte kenners zijn weer aan het woord! Na de 11 miljoen bondscoaches, 11 miljoen virologen, 11 miljoen vaccinologen is het nu tijd voor de 11 miljoen autosportexperten. Wat zijn we toch een rijk land met al die expertise in huis.
  • Geert Vermuyten

    3 jaar geleden
    Inderdaad , kan altijd gereden worden . Trager , misschien minder ronden of een Max. Van 2 uur …. en met een soort spatborden om het zicht voor de achterliggers te verbeteren + deftige verlichting voor en achter.
  • George Verbeek

    3 jaar geleden
    Klimaatverandering heeft nu zelfs impact op de petrol heads. Nu moeten ze het reglement aanpassen aan extreem weer door het verstoorde klimaat. Zo zie je maar dat er niemand aan ontsnapt. Tijd voor F1 om electrisch te gaan rijden, om het goede voorbeeld te geven!
  • koen Van Hessche

    3 jaar geleden
    die mensen moeten hun leven niet op het spel zetten. Iedereen die zegt dat ze moeten racen omdat ze er vet voor betaald worden weet niet waarover ze spreken en hebben al zeker geen ervaring met racen in dergelijke omstandigheden. Moet er echt een dode vallen enkel voor het kijkplezier van enkelen?
  • victor vandesande

    3 jaar geleden
    Wat hier gebeurd is is gewoon oplichting van de betalende fans, niet meer of niet minder.alle toegangsgelden moeten terugbetaald worden , zonder twijfel en met excuses van de F1 directie er boven op.