Iluna Planckaert praat via Skype met jongeren over de eerste keer.
Volledig scherm
PREMIUM
Iluna Planckaert praat via Skype met jongeren over de eerste keer. © VRT

GEZIEN? ‘Onverwacht’: “Even knullig als de doorsnee eerste keer”

TVOnze tv-recensenten laten hun kritische blik vallen op elk nieuw programma. Meteen na uitzending lees je hier hun mening. Vandaag bekijkt Bram De Brabander ‘Onverwacht’, een docureeks op één waarin Iluna Planckaert (16) met leeftijdsgenoten praat over hun eerste keer en seks in het algemeen. “Haar debuut als interviewster scheen haar tonnen stress te bezorgen.”

5 reacties

  • Michel Vandewiele

    3 jaar geleden
    Is er nu echt niemand anders om dergelijk programma te presenteren ipv een puber van 16 die dit mag doen enkel om wille van haar naam. Levenservaring, nul komma nul.
  • Anja De Bolle

    3 jaar geleden
    Groot gelijk Luc Deville! Meteen al negatieve kritiek vanaf de eerste uitzending. Goed idee om een tiener zelf de interviews te laten doen met haar leeftijdsgenoten.
  • patrick de bock

    3 jaar geleden
    Het is mij compleet gelijk wat dat kind uitkraamt, maar voor hetzelfde geld is ze reeds ‘all the way’ gegaan, en vertelt ze dit gewoon in functie van haar programma. Wie gaat haar onderzoeken om het controleren?
  • Luc Deville

    3 jaar geleden
    Waarom zijn er alleen recensies na de eerste aflevering en zijn er weinig of geen na afloop van het seizoen? Meestal is de eerste aflevering een soort kennismaking. Hebben recensenten geen zin om een heel seizoen te bekijken?
  • Bibi Van Keer

    3 jaar geleden
    Top! Hoop dat het programma tot bij een jong publiek geraakt