Philippe Clement.
Volledig scherm
PREMIUM
Philippe Clement. © Photo News

Speech van Verhaeghe, donderpreek van Clement: wat u vorige zomer niét zag vóór en na de blamage tegen Gent

Jupiler Pro LeagueEen motivatiespeech van de voorzitter zonder resultaat. En een tirade van de coach uit pure ontgoocheling. Ziehier wat zich vóór en ná de 6-1-blammage vorige zomer tegen AA Gent intern bij Club Brugge afspeelde. “Clement spaarde niemand. Behalve Charles, Sobol en Van der Brempt.”

41 reacties

  • gaston vandendriessche

    3 jaar geleden
    Vormer kan temp niet meer aan ook Vanaken beste tijd voorbij. Vervangen meer dan tijd
  • Yvan Van Nieuwenhuyze

    3 jaar geleden
    Mijnheer CLEMENT ,ik ben van mening dat U de zwakste schakel was tegen >> KaaGent >jmo !
  • patrick de bock

    3 jaar geleden
    Hopelijk staan ze na deze wedstrijd weer met hun beide voetjes nuchter op de grond. Ze waanden zich al messi-evenwaardig. Die ligt ondertussen al te beven in zijn bed als hij denkt aan hun komende confrontatie… hihi
  • Daniel maertens

    3 jaar geleden
    De trainer is de mist in gegaan. Hij alleen is verantwoordelijk voor de blamage. De ploegopstelling was niet ok. Om zij n gelijk te halen spaarde hij drie spelers. Zijn opstezlling was niet ok, hij moest zelf meaculpa slaan voor zijn dwaze ploegopstelling. Dat was totaal verkeerd>.
  • Eric Bex

    3 jaar geleden
    Het was een absolute rotmatch van Club Brugge. Daar kunnen we het allemaal wel over eens zijn. Met die spelers en dat budget zo een snertmatch spelen is een regelrechte schande voor het instituut Club Brugge en een mokerslag in het gezicht van haar supporters. Dit lapt Clement best geen 2de keer want dan mogen ze hem van mij direct uitwuiven. Niet alleen de spelers gingen hier in de fout. Gelukkig gaat het over één match en dus slechts 3 verliespunten.