VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM

‘The Best Of’ eert Walter Grootaers en zijn Kreuners: "André Hazes heeft ons van onze sokken geblazen"

TVDe Kreuners, Natalia, Urbanus, De Mens, Axelle Red, Dimitri Vegas & Like Mike, Raymond van het Groenewoud en Gorki. Stuk voor stuk muzikale iconen, die de komende weken in de bloemetjes worden gezet in het nieuwe VTM-programma 'The Best Of'. Een soort 'Liefde voor muziek', maar waarbij Vlaanderen zelf kiest welke nummers aan bod komen. "De gastartiesten zingen onze songs beter dan ikzelf", lacht Walter Grootaers (66), die vanavond met zijn Kreuners centraal staat en alvast de nummers fileert.

0 reacties

  1. ▶ Gert Verhulst na zijn interview met Bart De Pauw: “Tegenover mij zat een gebroken man”
    HLN Mediawatchers
    149

    ▶ Gert Verhulst na zijn interview met Bart De Pauw: “Tegenover mij zat een gebroken man”

    “Dit was het interview dat iedereen uit de mediawereld wilde hebben. Elke krant, elk weekblad, elke radio- en tv-zender. Dus als je hoort dat Bart De Pauw na zeven jaar zal komen, dan is dat top. En toen De Pauw aan de tafel zat, zag ik een gebroken man, die zeven heel zware jaren achter de rug heeft”. Aan het woord is Gert Verhulst in de ‘HLN Mediawatchters’-podcast over de meest besproken ‘Tafel van Gert’ ooit. Nog geen twee dagen na de uitzending keken al 532.565 geïnteresseerden. Luister hierboven naar onze podcast de HLN Mediawatchers.
  2. Belgische arbeider Glenn wint ‘Big Brother’: “Mijn kinderen willen nu héél graag naar Disneyland”

    Belgische arbeider Glenn wint ‘Big Brother’: “Mijn kinderen willen nu héél graag naar Disneyland”

    Na Nederlanders Jill en Salar en de Belgische militair Bart, was het opnieuw een Vlaamse kandidaat die ‘Big Brother’ won. De 32-jarige Glenn uit het Oost-Vlaamse Stekene kroonde zich op zaterdagavond tot winnaar van ‘de moeder aller realityshows’, en kreeg een cheque van 56.266 euro mee naar huis. Daarmee haalde de werknemer van Volvo Cars Gent het van de Nederlandse fit girl Alice (19), die zich tevreden moest stellen met de tweede plaats. Eerder op de avond moest de Nederlandse TikTok-ster Randy (29) al het huis verlaten, en behaalde zo de bronzen plak.