Martínez in aanloop naar match tegen Estland: “We hebben genoeg spelers om te roteren”

Rode DuivelsDaags voor het WK-kwalificatieduel van de Rode Duivels tegen Estland sprak bondscoach Roberto Martínez met VTM Nieuws. De Spanjaard gaf aan dat morgen eerst en vooral de zege telt. 

49 reacties

  • willy staes

    3 jaar geleden
    Martinez doet of hij Belgie in zijn hart draagt , als er natuurlijk geen enkele andere kandidaat is die hem wil kan hij niet anders ,hij is wel wereldkampioen in het uitleggen en zich te verkopen . Kennis van voetbal is voor hem van een andere planeet .
  • Stefaan Jans

    3 jaar geleden
    Mr; Paul Verelst verwoord het hier goed. Maakt de juiste analyse van Martinez. Strak in het pak, nooit een onvertogen woord. Houdt steevast bepaalde spelers die niet voldoen de hand boven het hoofd. Zie bv. Meunier. Bleef spelen ondanks slechte matchen. In Nederland konden de journalisten niet begrijpen dat Meunier mocht blijven staan. Een speler als Foket echter werd onterecht thuis gelaten. Nochtans een speler met een enorme grinta en doorzettingsvermogen ! Zie Italië : één en al passie !
  • nico baelde

    3 jaar geleden
    Tegen godbetert Estland zou feitelijk de beloftenploeg aangevuld met 3-tal oudere spelers moeten spelen, dat zou pas vernieuwend zijn en kunnen die jonge gasten ervaring opdoen.
  • christine van meerhaeghe

    3 jaar geleden
    niet spelen no money!!!betalen per match en training, ;weden dat ze binnen de week fit zijn,;:;,!
  • Kjell Van daele

    3 jaar geleden
    Hem heeft verkeerde spelers opgeroepen, goeie spelers niet opgeroepen bv.