Mathias Vergels in 'Thuis'. In een column in Dag Allemaal vertelt hij over de impact van z'n job op z'n gezinsleven.
Volledig scherm
PREMIUM
Mathias Vergels in 'Thuis'. In een column in Dag Allemaal vertelt hij over de impact van z'n job op z'n gezinsleven. © VRT

COLUMN. Mathias Vergels over ‘Thuis’: “Als mijn naam echt ‘Bomans’ was, was ik al van het viaduct van Vilvoorde gesprongen”

Showbizz‘Thuis’-acteur Mathias Vergels (29) verbouwt met zijn vriendin Lynn (28) een B&B, met alle ellende, maar ook vreugde van dien. Tegelijk leert hij omgaan met zijn tinnitus. In z’n wekelijkse column geeft hij u een inkijk in deze bewogen periode in zijn leven. Vandaag staat hij even stil bij de terugkeer van ‘Thuis’ op het kleine scherm. Met volle teugen geniet hij van z’n job - ooit mag zoontje Emile (3) zeker eens mee naar de set. Maar dezer dagen bezorgt ‘Thuis’ hem ook een ander gevoel, zo bekent Mathias.

2 reacties

  • Glenn Schokaert

    3 jaar geleden
    Die is fier da die in thuis meespeelt. Ik zou onder de grond zakken van schaamte als ik nergens aan de bak zou geraken en uit zieligheid in een soap moet meespelen. Soaps is voor de wannabe acteurtjes. Die verdient in gans zijn leven een tiende wa een Hollywood acteur verdient op een paar weken of maand door in ne film te spelen. Als ge in soap meespeelt betekent dat 1 ding en da is da je ni kunt acteren.
  • Eric Roeloffzen

    3 jaar geleden
    Voorruit lekker natrappen, dankzij de serie heeft hij toch een B&B, al vergeten zeker. En oorsuizen hebben miljoenen mensen.