REACTIES. Vanaken: “Altijd fijn om doelpunt mee te pikken” - Courtois: “Goede wedstrijd gespeeld”

Rode DuivelsHans Vanaken (29) werd door bondscoach Roberto Martínez in de basis gedropt tegen Estland en bedankte voor het vertrouwen. De middenvelder van Club maakte met het hoofd de 1-1 en deelde ook een assist uit. “Ik ben tevreden met mijn match”, klonk het na het laatste fluitsignaal.

7 reacties

  • eric debanne

    3 jaar geleden
    Vanaken goeie matche net als trossards en saelemakers ...! Maar ja Martinez stelt alleen zijn chouchou's op helaas ...🙄
  • Gilbert Vermeersch

    3 jaar geleden
    Marc Degryse heeft gelijk, Martinez zal kiezen voor een minder slimme Tielemans in de plaats van Vanaken. Terwijl meer verstandige spelers dichter bij super Kevin en Axel aanleunen, de kans moeten krijgen. Ik breek hierbij geen lans pro Hans, die het uitstekend gedaan heeft met twee assists en één goal, ben eerder anti Tielemans wegens overroepen en niks bewezen.
  • Louis Meeus

    3 jaar geleden
    Tegen fc de kampioenen speelt Vanaken altijd goed.
  • John De roo

    3 jaar geleden
    Hans heeft het overzicht van een KDB , zijn Passing is ook goed maar iets minder , alleen heeft hij niet de body en actie die KDB heeft maar hij denkt even snel. HV is een onderschatte speler die weliswaar door zijn manier van spelen 100 % afhankelijk is van de lopende spelers. Zonder bewegende pionnen zie je Hans niet . Zoals met de 6-1 tegen Gent maar dat ligt dan aan zijn ploegmaats.
  • Eric Bex

    3 jaar geleden
    Hans is natuurlijk geen KDB maar heeft dat toch heel goed gedaan. De Bruyne is gewoonweg de beste ter wereld op die positie. OK het was maar tegen Estland doch tegen de echt grote ploegen kunnen we toch niet winnen met of zonder Vanaken.