Analisten Jaques, Mulder en Degryse zagen gretige Hazard: “Hier kan hij op voortbouwen”

Rode DuivelsTijdens Estland-België stond onze ‘Devil-cam’ op Eden Hazard (30) gericht. De aanvoerder van de Rode Duivels gaf een gretige indruk en speelde een verdienstelijke partij, zagen onze analisten. “Op één of andere manier heb ik wel van hem genoten”, aldus Jan Mulder.

12 reacties

  • André Devriese

    3 jaar geleden
    Ik heb niets gretigs gezien. Wel in het achteruit voetballen. Staat volgens mij ook nog altijd enkele kilos te dik. Heeft het nooit (uitgezonderd op het WK tegen Brazilië) waargemaakt op de belangrijke momenten en nu zal het er ook niet meer van komen.
  • eric debanne

    3 jaar geleden
    Op training zijn het super spelers ...maar eenmaal de matche begint is het wat anders helaas ...! Overroepen ...
  • Frankie A S Goethals

    3 jaar geleden
    Hazard én spelvreugde zijn synoniemen. Als Eden zich goed voelt, psychisch en lichamelijk is hij bij momenten ongenaakbaar. Bij de Rode Duivels is de druk véél minder dan bij Real Madrid, dus ja hij zal hier elke match beter worden.
  • Gilbert Vermeersch

    3 jaar geleden
    De bal opeisen mag hij vandaag nog niet. Er waren wel terug wat acties, te lateraal, missen diepgang en weinig bepalend, als dat terug komt is hij weer top. Vanaken heeft aangenaam verrast.
  • Stef Coppens

    3 jaar geleden
    Hazard is nog niet top, maar op de goede weg. Vanaken hoort niet thuis bij de RD en lag aan de basis van de 1st tegengoal.