AFP
Volledig scherm
© AFP

Winnaar 21 miljoen euro met Euromillions heeft zich nog niet gemeld

De Belg die op 31 augustus meer dan 21 miljoen euro heeft gewonnen met EuroMillions, heeft zich nog niet gemeld. Aangezien de winnaar niet online heeft gespeeld, moet er dus ergens nog een biljet met de juiste nummers en sterren liggen... “De winnaar kan zich melden tot 20 weken na de trekking”, zegt Joke Vermoere van de Nationale Loterij.

13 reacties

  • Geert Coussement

    3 jaar geleden
    Sinds de start van EuroMillions in 2004 hebben in totaal al 39 (dus geen 35) Belgen de jackpot (of een deel ervan) gewonnen
  • Daniel Wouters

    3 jaar geleden
    Normaal het lottopunt waar het formulier is ingevuld word ook op de hoogte gebracht dacht ik op die manier weet men uit welke regio het komt.
  • Jacqueline Vink

    3 jaar geleden
    Waarom terug in de pot voor het een nog hoger bedrag te laten worden voor de volgende winnaar, ipv de kleinere dan iets groter te maken. En nog beter zou zijn dat geld te schenken aan echte goeie doelen!!!
  • Carin Desmet

    3 jaar geleden
    Ben kandidaat voor slechts 1 miljoen de rest verdelen onder andere winnaars van deze trekking
  • Hendrik Somers

    3 jaar geleden
    Het was misschien een multitrekking formulier van iemand in de getroffen zuiderse regio, en mee weggespoeld... Mocht de winnaar zich niet melden, zou het mooi zijn van lotto om het te spenderen aan steun daarginds.