Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Onze chef voetbal over de defensieve toekomst van de Rode Duivels: “Er zal méér nodig zijn dan één Zinho”

Rode Duivels“Het kan best zijn dat hier een doemdenker aan het woord is, maar dat de Duivels morgenavond op de Heizel toch maar lekker gewoon doen.” Onze chef voetbal Stephan Keygnaert windt er in zijn vooruitblik geen doekjes om: België-Tsjechië is écht wel een belangrijke interland. Voor het gevoel waarmee we straks naar de Final Four van de Nations League trekken én richting het WK. “Het getuigt van redelijke paniek onder journalisten en analisten - ondergetekende incluis – dat zó fel geroepen wordt om Vanheusden.”

20 reacties

  • Ria Adams

    3 jaar geleden
    Ik denk toch als men Degryse als trainer kan aanstellen dat we zowel de Europese als de wereldbeker veroveren.
  • Gilbert Vermeersch

    3 jaar geleden
    Als Zinjo bekwamer blijkt dan de huidige twee stoppers, ik denk van wel maar moet toch nog blijken. Is hij de talentvolle leider dan kan hij met op R mèt Foket, Castagne, Menier en op L mèt nog ff znzn goed weg. Wie dan de tweede centrale verdediger wordt? Afwachten, het is wat het is.
  • Bart Vermeulen

    3 jaar geleden
    Vanaken altijd opstellen, ook Mignolet en jonge snelle verdedigers van Brugge, direct opgelost, ook qua automismen veel beter want de oudjes kunnen het niet meer... En Brugge is zeker niet minder dan een Benfica ofzo, integendeel!!
  • eric debanne

    3 jaar geleden
    Tegen grote voetbal landen zal deze verdediging serieus op zijn doos krijgen vrees ik ...! En voor de rest met die coach pakken we nooit een prijs helaas ...
  • daniel verstreepen

    3 jaar geleden
    In Frankrijk loopt er ook nog een goede verdediger namelijk Faes.