Boonen, Van Aert en Evenepoel.
Volledig scherm
PREMIUM
Boonen, Van Aert en Evenepoel. © PhotoNews/Belga

Tom Boonen kruipt in het hoofd van de bondscoach: “Ik zou Evenepoel altijd meenemen. Hij boezemt angst in”

WielrennenAlle ballen op Wout van Aert. Was Tom Boonen (40) bondscoach, dan zou het WK simpel zijn: één kopman en al de rest in dienst. “Geen Vlaams gedoe. Geen halve compromissen”, zegt onze analist, die vindt dat Van Aert gerust eens op tafel mag slaan. Boonen heeft het ook over de ideale WK-tactiek, één andere Belg die zich tot de finale mag sparen en - uiteraard - de kwestie-Evenepoel.

28 reacties

  • Eric De Baeremaeker

    3 jaar geleden
    Wellens heeft niets in zijn benen en je zou wel hem meenemen ? Ernstig blijven aub , Remco verdient het . Er zijn nog Belgen die geen selectie verdienen . 1 heeft er openlijk toegeven dat hij daar niets kan doen . Chapeau daarvoor .
  • nicole haeck

    3 jaar geleden
    @lisette dan zal Remco zeker niet winnen want heeft altijd zijn ploeg nodig.
  • ROGER DEPREZ

    3 jaar geleden
    Heel experts hier met allerhande meningen, de koersen met Landen ploegen worden altijd met kopmannen gereden, dus wie is de beste renner op dit ogenblik in België en dat is Wout dat zal waarschijnlijk niemand ontkennen op een verloren mening na. Het is toch logisch dat de bondscoach en Wout overleggen wie zal meegaan zo was het in het verleden en zo is het in de toekomst. De vraag is wie zijn de beste helpers voor Wout?
  • Benny Bertrant

    3 jaar geleden
    En heeft Remco reeds een koers van 270km in de benen met al zijn gezondheidsproblemen?
  • Marie Besauw

    3 jaar geleden
    En V A ,, knechten nodig?? Ieder voor zich. En kan je het niét alléén,,blijf dan THUIS.