Cor Vos
Volledig scherm
PREMIUM
© Cor Vos

Wout van Aert: “Ik vind het aangenaam om de enige kopman te zijn voor het WK”

WielrennenNa vijf weken zonder koers komt Wout van Aert weer boven water. Vandaag start hij in de Tour of Britain. Van Penzance in Cornwall gaat het naar Aberdeen in Schotland, waar de Britse rittenkoers volgende zondag eindigt. Dan zit de laatste voorbereiding van Wout van Aert op het Wereldkampioenschap tijdrijden en op de weg en Parijs-Roubaix erop. Wout van Aert wil alles winnen: de regenboogtrui, en dan schitteren op de kasseien van Roubaix. “Het vertrouwen is erg groot.”

38 reacties

  • frans ornelis

    3 jaar geleden
    ook de jumbo renners zullen van aert niet een stro in de weg leggen dat vinden ze normaal het wk moet met merken ploegen betwist worden dan heeft ieder zijn kans en zijn knechten
  • Jan Van Humbeeck

    3 jaar geleden
    Laat de rest dan thuis he met zijn streken van ik ben de beste. Als ni iedereen voor hem rijd moeten ze maar thuisblijven volgens sommigen maar als hij wint is het hij die met de pluimen en het geld gaat lopen. Dikke zever allemaal, den beste moet wereldkampioen worden en niet alles op Van Aert zetten
  • Eddy DeGoei

    3 jaar geleden
    Ik twijfel of Remco wel voor Wout zou rijden, hij zou wellicht weer improviseren en zijn kruit te vroeg verschieten. Allen voor Wout want volgens mij wordt het een spurt met een vrij omvangrijke groep.
  • René Van Halen

    3 jaar geleden
    @ marc van de poel, Roglic doet niet mee aan het WK.
  • Koert Hendrickx

    3 jaar geleden
    Mijnheer vindt het normaal dat hij enige kopman is. Wel ik niet. Wat als hij de dag van het wk met diarree zit en geen poot vooruit komt ? Dan zitten we daar schoon met die enige kopman. In elk geval kun je niet kijken naast Evenepoel.