© VRT - Charlie De Keersmaecker
Volledig scherm
© © VRT - Charlie De Keersmaecker

Wetstraatjournaliste Goedele Devroy wordt nieuwe leading lady van ‘Villa Politica’

TVVanaf donderdag 23 september neemt wetstraatjournaliste Goedele Devroy (53) in ‘Villa Politica’ de fakkel over van Linda De Win. Dat maakte ze zonet bekend in de ‘De Zevende Dag’. Goedele maakt sinds 2004 deel uit van de politieke redactie van VRT NWS, waarvoor ze geregeld verslag uitbrengt vanuit de Wetstraat. 

9 reacties

  • alfons schouwaerts

    3 jaar geleden
    Hopelijk kan zij wel een neutraal standpunt innemen en politischie van welke partij ook laten uitspreken, niet zoals gisteren tijdens de voka conferentie
  • patrick de bock

    3 jaar geleden
    Sorry, mr Vernist, niet akkoord, Linda was ongelooflijk gedreven. Ik wens Goedele veel geluk en hopelijk wordt ze niet te veel vergeleken met haar voorgangster
  • Louise janssens

    3 jaar geleden
    ik zal Linda De Win missen
  • Philip Colpaert

    3 jaar geleden
    Ze zal dat goed doen. Lynda zal snel vergeten zijn.
  • Christiaan Vernist

    3 jaar geleden
    Zal wel goed komen. Slechter dan Linda is praktisch niet mogelijk.
  1. Na drie seizoenen valt voor onbepaalde duur het doek over ‘James de musical’: James Cooke legt uit waarom
    PREMIUM
    TV

    Na drie seizoenen valt voor onbepaalde duur het doek over ‘James de musical’: James Cooke legt uit waarom

    Jammer nieuws voor de fans van ‘James de musical’. Ondanks drie succesvolle seizoenen stopt televisiemaker James Cooke (39) voorlopig met het programma. Volgens Play om ruimte te maken voor iets anders, maar er zit meer achter, vertelt Cooke tijdens de laatste repetities voor z’n Lotto Arena-shows, die HLN exclusief kon bijwonen. Hij licht ook alvast een tipje van de sluier op. “Ik heb Karen kunnen overtuigen om een regenboogjurkje aan te trekken.”
  2. Makelaar Kinga probeert teleurstellingen in ‘Blind gekocht’ te vermijden: “We doen écht alles wat binnen onze mogelijkheden ligt”
    PREMIUM
    TV

    Makelaar Kinga probeert teleurstel­lin­gen in ‘Blind gekocht’ te vermijden: “We doen écht alles wat binnen onze mogelijkhe­den ligt”

    Ze debuteerde vorig jaar pas als makelaar bij ‘Blind gekocht’, maar die passage smaakt voor Kinga Kantorska (46) duidelijk naar meer. Vanaf woensdag dringt de vrolijke makelaar opnieuw de Vlaamse huiskamers binnen, en laat ze - als een goede fee on a budget - wederom woondromen in vervulling gaan. In dit gesprek vertelt Kantorska welke moeilijkheden ze ondervindt in de zoektocht naar hét geschikte huis, hoe ze omgaat met veeleisende kandidaten én teleurstellingen. “Wanneer de camera’s niet meer draaien, durf ik daarover te vloeken.”