De Rode Duivels vieren de 2-0 van Eden Hazard.
Volledig scherm
PREMIUM
De Rode Duivels vieren de 2-0 van Eden Hazard. © BELGA

ONS RAPPORT. “Hij deed het hoongelach van de fans verstommen”: aanvallend trio als uitblinkers, ook één defensieve steunpilaar onderscheidt zich

Rode DuivelsDe Rode Duivels hebben Tsjechië met vlotte 3-0-cijfers opzij gezet. Vooral in de eerste helft voetbalde België offensief vrank en vrij, vandaar veel hoge scores in het aanvallende compartiment. Achterin heerst in ons rapport wat meer middelmaat, al wist één defensieve steunpilaar zich opnieuw te onderscheiden. 

13 reacties

  • Nard Manjen

    3 jaar geleden
    Duidelijker kon niet, Vanaken de missing link, hij kan alles! Ook misten we een lange kopper sinds Fellaini. Zijn ouderdom hebben wijnodig vooraan, hij kijkt liever voor een pass te geven dan voor eigen succes te gaan zoals de jonge Trossard die 10x per match van veel te ver over doel trapt, dus 10 gemiste kansen voor onze beste afwerker Lukaku. Vanaken altijd in!!
  • Geert Herremans

    3 jaar geleden
    Wat een overschatting alweer van Vanaken. In de VTM studio was het ook weer van dat (hebben die aandelen in FCB?). Ok hij speelde goed mee de eerste helft, gaf twee assists (wie zou die niet gegeven hebben op zijn plaats??), maar voor de rest was het maar wat korte balletjes rondspelen. En de tweede helft was hij zelfs helemaal onzichtbaar en ontstonden zelfs een paar grote kansen voor Tsjechië omdat hij verdedigend te traag reageerde... Dus niet overroepen deze prestatie aub.
  • Hans Verelst

    3 jaar geleden
    Vanaken nog nooit tegen sterke tegenstander gespeeld en nu is het een topper? Hilarisch. Enkel bruggelingen vinden dat
  • Guido Quinten

    3 jaar geleden
    Alderweireld is de meest ondergewaardeerde speler bij de rode duivels , zelden op een misstap te betrappen en altijd goed geplaatste passes . Misschien te weinig mediageil .
  • yvette van grasdorf

    3 jaar geleden
    Nu hopelijk de Bruyne terug oké