Veerle (30) is bediende in de haven, maar maakt ook porno: “Ik denk dat enkele dokwerkers een abonnement hebben”

Ze is bediende in de haven, waar ze “vermoedt dat sommige dokwerkers een abonnement hebben”. Maar Veerle Peeters houdt niet van stiekem. Dus blijft ze samen met haar vriend expliciete filmpjes maken, die ze tegen betaling aanbiedt, en getuigde ze daarover begin september op Eén. “Als onze dochter met vragen komt, zullen we daar open op antwoorden.”

Benjamin Praet

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op 7 september 2021

MEEST GELEZEN 2021

Dat 2021 een bewogen nieuwsjaar was, is een wijd open deur intrappen. Het coronavirus was net als in 2020 alomtegenwoordig, maar toch waren er nog steeds tal van andere verhalen die onze harten of geesten beroerden. Wij maakten een selectie van artikels uit onze krant die het afgelopen jaar gretig werden gelezen en uw aandacht en kostbare leestijd nog eens verdienen.

“Een hobby”, noemt ze het zelf. Maar wel eentje waar veel tijd in kruipt. “Het is nu al een mooie bijverdienste, maar het zou op termijn financieel leefbaar kunnen worden.” Daarom gaat Veerle Peeters stevig door met filmpjes maken voor haar OnlyFans-account, waar mensen betalen om haar aan het werk te zien. Het zijn vooral opnames met haar vriend, waarbij ze zelf nadenken over de juiste hoek, de juiste positie en de juiste montage. Filmpjes met een zeker amateurisme, dus, en dat vindt ze perfect zo.

Af en toe mag er ook een andere vrouw bij, zoals actrice Nanoe Vaesen. Maar andere mannen niet, daar trekt ze de grens. Niet omdat haar partner dwarsligt, maar omdat ze daar zelf geen behoefte aan heeft. “Al vind ik het sowieso al straf hoe hij daarmee omgaat. Tenslotte staat zijn vriendin online en geilen anderen daarop.”

Peeters heeft dus nog een vaste baan: ze is bediende in de haven. “Sommige collega’s zijn op de hoogte, want ik ben daar best open over. Ik denk ook dat enkele dokwerkers een abonnement hebben. Ik krijg vooral veel steun van vrouwen. Straf dat je dat durft, zeggen ze, en dat je zo zelfzeker in het leven staat.

Tot nu kon ze nog iet of wat incognito door het leven. Dat wordt na de passage in een Eén-programma met honderdduizenden kijkers anders. “Ik heb nog geen idee in hoeverre mijn ouders mee zijn. Ik denk dat ze alleen weten dat ik soms shoots met lingerie doe. Maar ik verwacht dat ze ermee om kunnen. Ze zijn doorgaans van het mening: Als het je gelukkig maakt en het betaalt de rekeningen, wie zijn wij dan om tegengas te geven? Ook onze dochter van bijna elf is nog niet op de hoogte. Omdat we denken dat het nog wat van haar leefwereld af staat. Maar als die vraag komt, zullen we daar heel open op antwoorden.”

 ©  vrt

Eenzame tiener

Toch komt niet elke abonnee op OnlyFans aankloppen voor een seksueel pleziertje. “Mannen vragen soms gewoon hoe mijn dag is geweest. En dan vertellen ze wat over die van hen. Of ze moeten hun levensverhaal eens kwijt. Soms ben ik gewoon een goede vriendin, of een psycholoog. Zeker in coronatijden is dat erg toegenomen.”

Peeters’ openheid hangt samen met een incident als tiener. “Toen ik veertien jaar was, hoorde ik nergens bij. Ik was dat kind dat op school elke speeltijd alleen op een bankje zit. Tot ik verliefd werd op een jongen uit m’n straat. Hij kreeg me zover dat ik naakt voor de webcam poseerde, printte die foto’s en ging ze overal ophangen in Houthalen. Zoals je vroeger een vermiste kat aan elke lantaarnpaal nagelde. Hij postte ze ook op het web. Dat ging zo ver dat mijn vader telefoon kreeg uit de Verenigde Staten van iemand die me wou regisseren.”

Daardoor ging ze beseffen dat je, als je mensen de mond wilt snoeren, beter het gras voor hun voeten kunt wegmaaien. “Door open te zijn en de vlucht vooruit te nemen. Want of je nu een blote schouder toont, of een blote borst, altijd zal wel iemand een mening over je klaar hebben. Maar als je zelf je schroom overboord gooit, wordt het voor velen ineens een pak minder boeiend.”

 ©  rr

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Keuze van de Redactie

MEER OVER