Roberto Martínez.
Volledig scherm
Roberto Martínez. © VTM

Martínez na pittige reis naar Kazan: “De spelers die morgen in actie komen, zullen fris zijn”

Rode DuivelsDe Rode Duivels trokken vandaag naar Kazan, waar ze morgen Wit-Rusland partij geven in de strijd om een ticket voor het WK in 2022. Bondscoach Roberto Martínez, die wel wat sterkhouders mist, blikte zonet vooruit en beschikt naar eigen zeggen over een frisse selectie. “De nieuwe namen die in de basis komen, krijgen een mooie kans om zich te tonen.”

26 reacties

  • Brent Somers

    3 jaar geleden
    Lukaku en Vertonghen opzettelijk geel en Witsel, Carrasco, Courtois die zogezegd een blessure hebben. Zeg dan gewoon dat die mannen lak hebben aan deze verplaatsing en dat de coach zijn toestemming geeft. Zou Martinez sieren ipv de pers te pleasen.
  • Eric De Baeremaeker

    3 jaar geleden
    Nu mogen ze wel spelen , Als dat geen discriminatie is ? Blijf de volgende keer thuis dan verlies je maar met 5 - 0 , als het toch geen belang meer heeft .
  • johnny palmaers

    3 jaar geleden
    Een trainer selecteert altijd zijn eerste keuze met een dubbele bezetting voor elke positie om afwezigheden op te vangen. Dat die 2de keuzes nu maar eens laten zien dat ze hun selectie waard zijn.
  • Jan Daems

    3 jaar geleden
    Awel, ik ben benieuwd naar wat de spelers, die morgen in de wei komen, gaan laten zien. Tenminste, voor zover Martinez creatief voetbal zal toelaten en de nieuwe spelers niet in hetzelfde keurslijf zal stoppen als 'de oude garde'. Maar voortgaande op eerdere ervaringen denk ik dat de bondscoach op 'veilig' zal willen spelen en dat is steeds ten koste van attractief voetbal. Maar 'balleke rondspelen, lateraal, achteruit leggen'...dat hebben we al genoeg mogen aanschouwen, mijn gedacht!
  • Eric Bex

    3 jaar geleden
    Moest ik een De Ketelaere, Vanaken of Mechele zijn ik bleef gewoon thuis van Wit-Rusland om de match tegen Oostende in optimale condities te kunnen voorbereiden zeker na de rotmatch op Gent. Het respect van heel wat zelfverklaarde Belgische voetbalfans voor hen en voor de duivels in het algemeen is toch ver te zoeken. Trouwens zelfs al verliezen we morgen ik zie noch Wales, noch Tsjechië in staat om ons nog voorbij te steken hoewel het mathematisch nog mogelijk is.