Roberto Martínez en Eden Hazard.
Volledig scherm
PREMIUM
Roberto Martínez en Eden Hazard. © Belga

Onze chef voetbal ziet rust terugkeren bij Duivels: “Martínez werkt al 5 jaar met het gros van de spelers, maar op de relatie zit duidelijk geen sleet”

Rode DuivelsEn de rust keerde terug bij de Rode Duivels, na de 3-0-zege tegen Tsjechië. Onze chef voetbal Stephan Keygnaert ziet er een belangrijke rol in voor bondscoach Roberto Martínez. “Hij gelooft niet dat in het moderne voetbal een coach nog ver boven 25-jarige jongemannen die de hele wereld hebben gezien, kan staan”, klinkt het onder meer. Lees hieronder zijn volledige analyse.

3 reacties

  • moons fons

    3 jaar geleden
    Martinez is een uitstekend people manager maar als trainer doet hij wat de spelers vragen/zeggen ! Nogal wiedes dat de spelers hem graag hebben ! Chadli zijn mening misschien ook eens vragen ?
  • raymond van der craen

    3 jaar geleden
    Eens benieuwd of er geen sleet op de samenwerking komt als ze vanavond de boot in gaan tegen Wit-Rusland met dit B-elftal. Waar blijven Bongonda en Heynen?
  • Polutnik Ronald

    3 jaar geleden
    Vijf jaar werkt Martinez ermee en nog geen sleet , maar ook nog geen prijzen . Nu nog vijf jaar en dan nog geen prijzen met Martinez . Never.