REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

OVERZICHT. Aantal ziekenhuisopnames blijft stijgen, nieuwe coronabesmettingen dalen licht

Het aantal ziekenhuisopnames van patiënten met Covid-19 blijft toenemen. Ook sterven er meer mensen aan corona dan een week eerder. De nieuwe bevestigde coronabesmettingen dalen dan weer heel lichtjes. Dat blijkt uit de voorlopige gegevens van gezondheidsdienst Sciensano.

30 reacties

  • Liese VdVijver

    3 jaar geleden
    De gevaccineerden zullen zorgen dat er binnenkort een vaccin-resistente variant opduikt. De ongevaccineerden zullen zorgen dat het virus zich verspreid maar dat mensen hun immuunsysteem getraind wordt.
  • Gino Sinnesael

    3 jaar geleden
    Dit doet me eraan denken dat ik een 'risicopatiënt' ben. Mijn dochter van 22 was vlugger 'vrij' dan ik ('One shot for freedom J&J), want ik moest toen nog meer dan een maand wachten op mijn tweede prik Astra Zeneca. Tja, wat is een 'voorkeursbehandeling', en voor welke categorie? Met dank aan onze regering(en)!
  • Wesley Kenis

    3 jaar geleden
    De plotse toename is toch logisch: alle vaxies wanen zich god en dan vooralndiebhet hardste roepen, maar ze weten wel niet of ze bij de 97% gelukkigen horen of de 3% pechvogels...wqnt ja testen is beneden hun "stand" natuurlijj...meten is weten en dat laatste word door decroo en aanhangsel verbodn(art 7 van Europese resolutie)
  • marc wauters

    3 jaar geleden
    Ach jan janbon en de croo en de wever allen zullen zeggen het gaat goed alles is onder controle de cijfers gaan de goede richting uit wacht waar het word nooit meer zoals voorheen
  • Marnix Vermassen

    3 jaar geleden
    Meer dan 700 corona patienten in de ziekenhuizen, dan moeten de versoepelingen sinds juli teruggedraaid worden.