HLN
Volledig scherm
PREMIUM
© HLN

COLUMN. Ga thaiboksen, Karine Lalieux. Ga de straat op voor Samusocial. Maar speel niet de minister van Pensioenen

Jan Segers schrijft geregeld iets ongeregelds over een min of meer bekende kop. Vandaag: Karine Lalieux, minister van Pensioenen.

38 reacties

  • Ludwig Vandecappelle

    3 jaar geleden
    Correctie Jan Segres: pensioenen zijn ALTIJD betaalbaar, maar 't zal dan wel moeten gebeuren via verhoging van belastingen en dat is een ander paar mouwen!
  • Raoul Rouma

    3 jaar geleden
    Proficiat Jan Segers. Een prachtartikel! Sublieme vergelijkingen, de nagel op de kop.
  • Lea Hendrikx

    3 jaar geleden
    Is het nodig om zo denigrerend te zijn! Als een minister met voorstellen komt die wie minder geluk heeft gaan alle anderen steevast aan het gillen.
  • Magda Spriet

    3 jaar geleden
    ik denk dat haar plan goed is maar maar ja het is in het voordeel van de gewone mens en dan nog van een rode dat kan dus niet arme kiezers weer is de werkmens de dupe
  • johnny palmaers

    3 jaar geleden
    Proficiat Jan Segers. Alweer een prachtartikel! @Karel Belmans. Als je reageert met verklaringen en getallen dan moeten die juist zijn. De door u verkondigde onjuistheden worden best geklasseerd onder de noemer fake news. Het gemiddelde ambtenarenpensioen bedraagt geen 3500 €. Niet netto en niet bruto. Let op: ik spreek zoals u over het gemiddelde pensioenbedrag. Weet jij wel wat je verklaring inhoudt?