Sven Vanthourenhout en Remco Evenepoel.
Volledig scherm
PREMIUM
Sven Vanthourenhout en Remco Evenepoel. © BELGA

“Hoe meer ik koers, hoe beter ik word”: Remco Evenepoel trekt belangrijke conclusie uit moeilijk wederopbouwseizoen

EK WielrennenRemco Evenepoel (21) durft weer te dromen. Aan de vooravond van het EK in Trento spreekt hij de vurige hoop uit op “nog één sterke maand”. Om dan via een feilloze winter helemaal de oude te worden in 2022. 2021 leerde hem alvast één wijze les. “Laat me koersen, zoveel mogelijk. Dan ben ik op mijn best.”

15 reacties

  • etienne vijverman

    3 jaar geleden
    hij word stilaan weer zoals voor zijn doodsmak zeer sterk !!!! en wie weet word hij niet de verassing over een paar weken op het WK ?????
  • Bernd Vaes

    3 jaar geleden
    Het is te wensen, dat Remco Europees kampioen tijdrijden wordt. Hij rijdt inderdaad weer beter, maar ... Hij moet bewijzen, dat hij op zware cols met de besten meekan. Pas dan kan hij een grote ronde winnen.
  • patrick de bock

    3 jaar geleden
    Hopelijk wordt hij en niet v.a. kampioen
  • Jan Retro Lodewijckx

    3 jaar geleden
    Al die toppers waar hij tegen rijd Hadden op die leeftijd nog Bena niks gewonne respect voor die gast ze😀
  • Marika Peeters

    3 jaar geleden
    " Dromen mag hij zeker " , maar hopelijk voor hem " zijn ze geen bedrog" . Maar weeral gaat hij zich te buiten in zelfophemeling en sterallures . Begint zich nu al zorgen te maken op het EK tijdrijden , gezien de wereldtoppers hiervan als concurrent , is dit nodig . Dat hij het maar ne keer alleen ( zonder knechtjes ) , met de pedalen laat zien ! Komt dan qua niveau , mischien tot aan de enkels van wereldtop renners die fenomenale zege's , reeds op hun 22ste konden behalen zonder een enorm ego !