Radja Nainggolan verrast kinderziekenhuis met bezoekje: “Een voorbeeldfunctie voor hen? Nu kom ik eens positief over hé”

AntwerpRadja Nainggolan (33) toverde gisteren een lach op het gezicht van een aantal zieke kinderen. In het Koningin Paola Kinderziekenhuis in Antwerpen overhandigde hij hen gloednieuw speelgoed. “Ik mag ook eens positief in het nieuws komen hé.”

39 reacties

  • nico baelde

    3 jaar geleden
    Goed zo Radja, je kon misschien petit Pelé meegenomen hebben na zijn 16de overtreding, dan kon zijn advocaat ook onschuldig pleiten.
  • Alex Wellens

    3 jaar geleden
    Dus een verrassing met pers, goed geregeld door zijn raadsman!
  • Dre Verhaert

    3 jaar geleden
    Wat de negativisten er van vinden dat doet er niet Radja, ´tis wat die jonge gastjes er van vonden dat telt. Merci voor het mooie gebaar.
  • christophe laporte

    3 jaar geleden
    Waarom moet de pers hier getuige van zijn? Je doet 1 keer iets goed en nodigt meteen de pers uit. Komt niet goed over Radja...ook al ben ik een fan.
  • Ronny Verdoodt

    3 jaar geleden
    Dat hij een goed hart heeft staat al vast denk ik, en we maken allemaal fouten, of wie is foutloos in zijn levensparcours? Om andere mensen te inspireren is media nodig en ik vind deze manier beter dan liefdadigheidsinstellingen die duizenden euro's spenderen aan advertenties om je toch maar te overtuigen om te doneren. Het is tenminste een simpele geste om iemand anders, in dit geval kinderen, gelukkig te maken. Wie hier kan beter, en ja, al beroemdheid wordt hij gevolgd door de media.