VRT - Geert Van Hoeymissen
Volledig scherm
© VRT - Geert Van Hoeymissen

Carry Goossens was eigenlijk DDT en Jacques Vermeire stotterde niet bewust: docureeks ‘De Kampioenen’ belooft leuke details

TVMet 273 afleveringen uit 21 seizoenen, 4 langspeelfilms, een kerstspecial en een miljoenenpubliek hoeft er geen twijfel over te bestaan: ‘F.C. De Kampioenen’ is de meest succesvolle reeks van Vlaanderen. Maar hoe werd het ooit zo’n fenomeen? In vier afleveringen neemt het VRT-programma ‘Voor altijd kampioen!’ alle fans mee voor een blik voor én achter de schermen.

18 reacties

  • Ivan Smissen

    3 jaar geleden
    Kunnen de vaste figuranten ook eens aan bod komen? Ik ben bijvoorbeeld fan van die sympathieke man die vooraan licht kalend is en achteraan zijn haar in een staartje heeft. Ik zou graag eens een interview met hem kunnen lezen of bekijken!
  • Jean-Pierre Van Nylen

    3 jaar geleden
    Mijn echtgenote en ikzelf hebben ook al dikwijls geklaagd en gezaagd over al die herhalingen van FC De Kampioenen.Maar we hebben wel dikwijls gekeken.Misschien tegen beter weten in,of bij gebrek aan iets beters?
  • bart samyn

    3 jaar geleden
    Ronny Cypers : alles is mooi en beter met de originele acteurs. Niet alleen de Kampioenen, maar ook Wittekerke, Familie, Thuis. Maar ja, ook acteurs/actrices worden een jaartje ouder,verdwijnen uit de serie of worden eruit geschreven.Maar je moet ook ooit eens op tijd de stekker durven uittrekken zoals Dallas, Dynastie, Falcon Crest uit de jaren '80.
  • Benjie Liroux

    3 jaar geleden
    Ik vond het goei serie het tof voor te lachen. Xx
  • Lucas Vissers

    3 jaar geleden
    Nog het enige programma dat op iets trekt ! Ben terug begonnen met DVD’s afspelen !