BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Club Brugge CLU
3
EINDE
0
KV Oostende KVO
  • 23' 80' Goal Noa Lang
  • 56' Goal Hans Vanaken

Club tankt tegen hulpeloos Oostende vertrouwen voor PSG: Lang blinkt uit met briljant doelpunt, nieuwkomer Sowah laat zich zien

Jupiler Pro LeagueDe gevraagde reactie. Club Brugge wervelde vanavond richting de zege tegen een tienkoppig KV Oostende: 3-0. Noa Lang was de grote man met twee goals, vooral zijn eerste was van briljante schoonheid. Club springt voorlopig weer naar de leiding en tankt vertrouwen voor de clash met PSG.

17 reacties

  • dave hosten

    3 jaar geleden
    Mooie prestatie met wervelend voetbal.... blijkbaar krijgen velen terecht terug schrik...
  • Jurgen Maene

    3 jaar geleden
    Ik denk dat er hier veel commentaar geven die de match niet hebben gezien. Club was heel goed maar inderdaad niet efficiënt genoeg. Te veel kansen gemist. Maar dat je vertrouwen wint na zo'n wedstrijd begrijp ik volledig. Zal het makkelijker zijn woensdag? Denk het niet maar ze zullen ook niet afgeslacht worden denk ik.
  • Ronny Cypers

    3 jaar geleden
    De uitdrukking vertrouwen tanken kennen veel mensen hier niet blijkbaar. Dat wil zeggen, met een zegen en goed gevoel van het veld komen. En dat is gelukt. Maar ja,als je alleen maar jaloers bent omdat Brugge in de CL speelt kunt ge niet verder denken natuurlijk. Hopelijk doen al onze Belgische ploegen het goed in Europa. Goed voor iedere ploeg. Kom op FCB.
  • Bruno willems

    3 jaar geleden
    Het spel was redelijk maar tegen psg gaan ze meer moeten doen dan alleen hun borst nat maken als ze iets willen rapen maar het gezegde blijft iedere match moet gespeeld worden
  • Bert Callebert

    3 jaar geleden
    Man(nen) van de match was zoals zo vaak weer de arbitrage.