Rocco Granata vertelt in Dag Allemaal hoe hij z'n grote liefde Rosie nog steeds hard mist.
Volledig scherm
PREMIUM
Rocco Granata vertelt in Dag Allemaal hoe hij z'n grote liefde Rosie nog steeds hard mist. © Kristof Ghyselinck

Rocco Granata mist z’n grote liefde Rosie nog elke dag:
“Hoe langer ik alleen ben, hoe verdrietiger ik word”

Showbizz“Ze zeggen dat verdriet op den duur slijt, maar bij mij wordt het alleen maar groter”, zegt Rocco Granata (83). De zanger verloor vorig jaar zijn vrouw aan kanker, en de eenzaamheid valt hem zwaar. Zeker toen hij zelf ten val kwam en enkele weken out was. In een uitgebreid gesprek vertelt de zanger voor het eerst over de slepende ziekte van z’n vrouw, hun afscheid en hoe hij omgaat met het verlies. “Het begon met een klein gezwel aan haar oor.”

11 reacties

  • Sim One

    3 jaar geleden
    Sterkte Rocco, maar beteren doet het niet. Je verlies word alleen maar groter en groter
  • Liliane Coeckx

    3 jaar geleden
    Het is een grote misvatting dat "De tijd alle wonden heelt ". Gemis wordt alleen maar groter naarmate de tijd vordert. Veel sterkte denk maar dat er velen zijn die u heel goed begrijpen .
  • Yvette Ryckmans

    3 jaar geleden
    Ik ben nu 10 jaar weduwe en nog steeds ben ik niet over. Het was wel mijn tweede huwelijk, maar ik dacht het grote geluk gevonden te hebben. Wij besloten toch nog te huwen, maar 1 jaar en 14 dagen was hij al overleden. Ik ben bijna 72 en heb nog steeds mijn mama van 93, maar toch voel ik mij alle dagen nog eenzaam. Als toemaat is mijn vader 6 weken erna gestorven.
  • urbain schotte

    3 jaar geleden
    Beste Rocco, met al mijn empathie ! "De tijd heelt alle wonden" is een fabeltje. Ik wens je van harte veel moed en sterkte .
  • willy zachel

    3 jaar geleden
    Ja ik kan hem goed begrijpen ik heb hetzelfde als iemand die je 50 jaar hebt gekend overlijd dan is of jezelf eigenlijk ook gedeeltelijk voor een groot deel bent overleden en zit je eigenlijk te wachten tot het daadwerkelijk ook zover is hoe vlugger hoe liever want je hebt niks goesting meer om hier te blijven rondlopen !