Otto-Jan Ham
Volledig scherm
PREMIUM
Otto-Jan Ham © VRT

Jules Hanot schrijft een brief aan Otto-Jan Ham: “Stoere ‘bad boy’ en kwetsbare ‘softie’ tegelijk”

ShowbizzIn tijden van Twitter is een mening bij alles wat op ons scherm komt snel gegeven. Maar tv-beest Jules Hanot neemt zijn tijd en schrijft elke week een ouderwetse brief. De ene keer zalvend, de andere keer voorzien van een tik op de vingers van het tv-gezicht. Deze week richt hij zijn pen tot tv-presentator Otto-Jan Ham (42), die momenteel te zien is in ‘Tijd van ons leven’. “Schermgezichten die niet per se een charmantere versie van zichzelf willen aanbieden, hebben altijd een streepje voor.”

0 reacties

  1. Eerste reactie van Dennis ‘Black Magic’ na veroordeling: “Ik zou haar 2 keer verkracht hebben, terwijl ik 4 keer seks met haar had”
    PREMIUM

    Eerste reactie van Dennis ‘Black Magic’ na veroorde­ling: “Ik zou haar 2 keer verkracht hebben, terwijl ik 4 keer seks met haar had”

    “M’n koffers staan al klaar. De politie komt me zo oppikken om naar de gevangenis te gaan”, zegt Dennis ‘Black Magic’ Burkas (49) aan HLN via de telefoon. De voormalige pornoproducent werd deze ochtend veroordeeld tot zeven jaar cel voor de verkrachting en aanranding van acht vrouwen. Vanuit zijn woonkamer in Boutersem, omringd door zijn gezin, reageert hij voor het eerst op het vonnis. “De wraakactie is geslaagd... Die meisjes wisten dat seks part of the job was.”
  2. ▶ Gert Verhulst na zijn interview met Bart De Pauw: “Tegenover mij zat een gebroken man”
    HLN Mediawatchers
    148

    ▶ Gert Verhulst na zijn interview met Bart De Pauw: “Tegenover mij zat een gebroken man”

    “Dit was het interview dat iedereen uit de mediawereld wilde hebben. Elke krant, elk weekblad, elke radio- en tv-zender. Dus als je hoort dat Bart De Pauw na zeven jaar zal komen, dan is dat top. En toen De Pauw aan de tafel zat, zag ik een gebroken man, die zeven heel zware jaren achter de rug heeft”. Aan het woord is Gert Verhulst in de ‘HLN Mediawatchters’-podcast over de meest besproken ‘Tafel van Gert’ ooit. Nog geen twee dagen na de uitzending keken al 532.565 geïnteresseerden. Luister hierboven naar onze podcast de HLN Mediawatchers.
  1. Deense kroonprins Christian (18) betrapt tijdens wilde feestnacht: “Er is één gevaar waarvoor hij moet oppassen”
    PREMIUM
    Royalty

    Deense kroonprins Christian (18) betrapt tijdens wilde feestnacht: “Er is één gevaar waarvoor hij moet oppassen”

    “Hij ging wild tekeer met vodka en bier en werd omringd door vrouwen.” Denemarken raakt niet uitgepraat over foto’s van kroonprins Christian (18), die tijdens een feestje alle remmen losgooide. De zoon van koning Frederik (55) wordt vergeleken met zijn vader, die lang bekendstond als ‘verwende partyprins’ en meermaals dronken opstootjes veroorzaakte. Deense royaltywatchers waarschuwen Christian voor zijn gedrag en wijzen op één specifiek gevaar dat grote gevolgen zou kunnen hebben voor de koninklijke familie.
  2. POLL. Nadat hij/zij zich brutaal mengde tijdens eliminatieproef: weet jij wél wie de mol is? Stem hier op jouw verdachte
    tv

    POLL. Nadat hij/zij zich brutaal mengde tijdens eliminatie­proef: weet jij wél wie de mol is? Stem hier op jouw verdachte

    Na Gillian, Karolien en Philippe valt nu ook Coco af. Er zijn nog vijf kandidaten over in ‘De mol’ en één verrader dus. Die speelt het spel dit jaar bijzonder brutaal. Hij of zij ging zelfs een rechtstreekse confrontatie aan met de deelnemers tijdens in het invullen van de eliminatieproef. Met als resultaat: Coco die zich toch liet verleiden, maar duidelijk helemaal op het verkeerde spoor zat en het spel toch moest verlaten. Wie is volgens jou de mol? Laat het hieronder weten.