“Wacht niet!” zegt ongevaccineerde TikTokker in schrijnende laatste video voor ze sterft

In wat haar allerlaatste TikTok-video zou worden, drukt de Amerikaanse Megan Blankenbiller iedereen op het hart om zich te laten vaccineren tegen Covid-19. “Al ben je maar 70 procent zeker of je je wilt laten vaccineren, wacht niet. Haal het”, zegt ze.

64 reacties

  • Hans Torenven

    3 jaar geleden
    @Argus Vercauteren: mijn excuses, ik doelde op de Mexicaanse griep van enige tijd terug. Bedankt voor de correctie.
  • Argus Vercauteren

    3 jaar geleden
    @Hans Torenven: Er was geen vaccin toen de Spaanse griep (1918-1919) uitbrak. Toen geloofde men dat vers fruit en een goede borrel het virus kon verdrijven ;-) Vooral jongvolwassenen stierven aan het virus. Obesitas (voorbode voor andere ziektes) was eerder zeldzaam. Men leefde ook niet in dichtbevolkte gebieden... Een geluk dat het coronavirus niet de Spaanse griep is en dat er een vaccin is, zoniet dan kwam het pensioen van de ouderen en de economie in het gevaar. Dat zet aan het nadenken ;-)
  • LiL Nosdie

    3 jaar geleden
    Thomas Jennes je hebt gelijk!
  • Theman Withtheplan

    3 jaar geleden
    Ongelooflijk hoe sommigen hier toch blijven de feiten ontkennen. Met een vaccin is de kans om zo te eindigen zo goed als onbestaande. Er zijn er zelfs die dit verhaal niet geloven. Die realiteit krijg je nu al in Brussel: dat dokters moeten keuzes maken tussen ongevaccineerde covid patienten en mensen met andere levensbedreigende aandoeningen. "Wat baten kaars en bril als de uil niet zien en lezen wil".
  • Jim Van de Vyver

    3 jaar geleden
    Eigen schuld dikke bult! Geen medelijden mee, het is door deze mensen dat er ziekenhuis bedden moeten worden opgeofferd voor mensen die echt medische hulp nodig hebben maar hierdoor wordt uitgesteld