Hawkeye
Volledig scherm
Hawkeye © Marvel Studio's

Disney lost eerste trailer van nieuwe Marvelreeks ‘Hawkeye’

TVNa ‘WandaVision’, ‘Falcon & The Winter Soldier’ en ‘Loki’ pakt Marvel uit met een nieuwe reeks op Disney+. Deze keer is superheld Hawkeye aan de beurt. De serie krijgt in één keer ook zijn naam.

1 reactie

  • karin verwimp

    3 jaar geleden
    Actie én humor. Top! Ziet er veelbelovend uit 🙂
  1. Paak uit ‘The Voice van Vlaanderen’ worstelde met zijn coming-out: “Mijn ouders aanvaardden mijn homoseksualiteit eerst niet”
    PREMIUM
    TV

    Paak uit ‘The Voice van Vlaanderen’ worstelde met zijn co­ming-out: “Mijn ouders aanvaard­den mijn homoseksua­li­teit eerst niet”

    Paak Kormongkolkul (22), een Belg met Thäise roots, maakte in ‘The Voice van Vlaanderen’ niet alleen indruk met zijn versie van ‘Mercy’ van Shawn Mendes, maar ook met zijn opvallende persoonlijkheid. Voor het eerst kan hij op een podium volledig zichzelf zijn. “Ik dans graag met hoge hakken, want zo omarm ik mijn vrouwelijke kant.” Toch liep zijn coming-out niet van een leien dakje.
  2. Martijn uit ‘Boer zkt vrouw’: “Ik heb liever een vrouw die er puur natuur uitziet in plaats van een Barbie”
    PREMIUM
    TV

    Martijn uit ‘Boer zkt vrouw’: “Ik heb liever een vrouw die er puur natuur uitziet in plaats van een Barbie”

    Na maanden in spanning afwachten stond melkveeboer Martijn (36) uit Bree te popelen om zijn briefschrijfsters eindelijk te leren kennen. In de vorige aflevering van het VTM-programma ‘Boer zkt vrouw’ zagen we dat drie dames zijn interesse wisten te wekken: Lisanne, Chrissy en Lynnsie. “Eerlijk gezegd twijfelde ik erover om nog één meisje extra op de boerderij te laten logeren”, vertelt hij in een interview met ‘TV Familie’. “Maar dat zou waarschijnlijk te veel zijn geweest om de aandacht te verdelen.” Een gesprek over daten als dertiger, emotionele bagage en hoe de maatschappij kijkt naar landbouwers.