Pascale Naessens
Volledig scherm
Pascale Naessens © Steven Richardson

Pascale Naessens openhartig: “Een fotograaf heeft me ooit een cover van een groot modeblad aangeboden, maar dan moest ik wel eerst met hem naar bed”

ShowbizzGrensoverschrijdend gedrag duikt regelmatig op in de media. Denk maar aan de zaak over Bart De Pauw en kunstenaar Jan Fabre. Ook Pascale Naessens (52) heeft als jong model ondervonden waar de grenzen liggen. “Het zou mijn carrière zeker vooruit geholpen hebben.”

4 reacties

  • willem sliggers

    3 jaar geleden
    Een gepaste en moedige reactie. Zij die wel op zulke voorstellen zijn ingegaan zullen er waarschijnlijk wel een boost in hun carrière mee gehad hebben. Zoveel jaren na de feiten opeens hun beklag doen stemt tot nadenken over wat men hiermee wil bereiken.
  • jan wuyts

    3 jaar geleden
    zeer verstandige vrouw de grens ligt waar je de lijn voor jezelf trekt
  • Marc Van Driessche

    3 jaar geleden
    Tja zo zijn er veel aan een cover gekomen.
  • karl van dyck

    3 jaar geleden
    Er zijn nog echte vrouwen Pascale Naessens en ook nog eens die lekker eten maakt en deze recepten deelt. Maar velen in die branche van model, weten dat er soms oneerbare voorstellen worden gedaan en hebben daar de minste problemen mee of vinden het zelfs leuk om een man gek te maken en dat mag, maar dan heb je er uiteraard ook die er op ingaan en nadien er geld willen uitslaan en dat zijn bij mij hypocriete wezens.