Illustratiebeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld. © thinkstock

Onzekere tijden voor Qmusic, Joe en Nostalgie: welke zenders krijgen felbegeerde FM-frequentie?

RadioDag van de waarheid voor radiomakers met ambitie. Wie één van de drie landelijke FM-frequenties wil, moet vandaag zijn dossier indienen. Het kan het startschot zijn voor een mogelijk ingrijpende herschikking van het radiolandschap.

15 reacties

  • greet van dooren

    3 jaar geleden
    FM? Wie luistert er nog via FM?...ik luister al jaar en dag digitaal...zelfs in de auto via de app...zoveel betere kwaliteit
  • Jo Deketel

    3 jaar geleden
    Dus de beste radiofrequentie wordt nu tegen een woekerprijs verkocht zodat de luisteraars daarna continue bestookt kunnen worden met reclame? Want dat zal de enige manier zijn om dat geld weer terug te verdienen. En wij, luisteraars, worden dan hoorndol van al die reclamezever! Weer goed geregeld!
  • Johan commère

    3 jaar geleden
    Minister Dalle zou beter eens goed controle gaan houden bij de VRT . Bij radio 2 bijvoorbeeld zijn ze verplicht om x aantal procent Nederlandstalige muziek te draaien per dag . Die worden zo goed als allemaal 's nachts gedraaid wanneer bijna niemand aan het luisteren is . Bij de enkele nummers die dan toch overdag worden gedraaid zijn het 7 van de tien nummers van Bart Peeters en al de rest komt daar niet aan bod !
  • Raoul Rouma

    3 jaar geleden
    Nostalgie doet zeker zijn naam geen eer aan. Er word al evenveel gezeverd als op onze Radio2. En op alle zenders dezelfde mainstream.
  • Jan Van Dijck

    3 jaar geleden
    Ik wil Joe blijven beluisteren