Zico Waeytens, de ex-wielrenner die bokser werd.
Volledig scherm
Zico Waeytens, de ex-wielrenner die bokser werd. © Henk Deleu

Zico Waeytens botst op rotonde en vlucht weg: ex-profrenner krijgt 3,5 maanden rijverbod

Roeselare/LedegemAmper vier maanden nadat hij na een botsing op de parking van een café wegreed, knalde voormalig profrenner Zico Waeytens (30) uit Ledegem in Roeselare met zijn Porsche op een rotonde en zette het weer op een lopen. Het leverde hem dinsdag op de politierechtbank in Kortrijk bij verstek een rijverbod van 3,5 maanden en 2.500 euro boete op.

  1. Leerlingen MSKA maken kookboek ten voordele van Kom op tegen Kanker: “We willen mensen rond de tafel samenbrengen om herinneringen te maken”
    PREMIUM

    Leerlingen MSKA maken kookboek ten voordele van Kom op tegen Kanker: “We willen mensen rond de tafel samenbren­gen om herinnerin­gen te maken”

    Zeven derdejaars van het MSKA Roeselare campus Tant maakten een eigen kookboek. Daarin ontdek je receptjes voor gerechten die perfect passen op de feesttafel tijdens Kerstmis en Pasen, je extra laten griezelen tijdens Halloween of de liefde hoogtij laten vieren met Valentijn. De opbrengst ervan schenken de leerlingen integraal aan Kom op tegen Kanker. “Net daarom opteerden we voor een e-book. Zo vermijden we drukkosten en kunnen we meer centen wegschenken.”
    Roeselare
  2. 50 dagen gaan gepaard met tijdelijke verkeersreglementen

    50 dagen gaan gepaard met tijdelijke verkeersre­gle­men­ten

    De Roeselaarse laatstejaars vieren op donderdag 25 en vrijdag 26 hun nakende afscheid van het middelbaar onderwijs tijdens hun 50 dagen. Die festiviteiten bestaan traditioneel uit een avond- en een ontbijtfuif op het Polenplein. Om die festiviteiten veilig te laten verlopen worden enkele tijdelijke verkeersreglementen uitgevaardigd. Zo is het vanaf woensdag 24 april om 11 uur verboden om te parkeren op het Polenplein. Dit verbod geldt tot vrijdag 26 april om 12 uur. Daarnaast is het vanaf woensdag om 13 uur, en opnieuw tot vrijdagmiddag, verbodenom te rijdenop de parking van het Polenplein. Tot slot wordt er vanaf donderdag 25 april 2024 om 12 uur tot vrijdag 26 april 2024 om 10 uur eenrichtingsverkeer ingevoerd in de straat naast het plein, komende vanuit de Sint-Alfonsusstraat in de richting van KOERS.
    Roeselare