Philippe Clement had een gesprek met onze chef voetbal, Stephan Keygnaert.
Volledig scherm
PREMIUM
Philippe Clement had een gesprek met onze chef voetbal, Stephan Keygnaert. © Simon Mouton Photo News

INTERVIEW. Philippe Clement over de ambitie om te overwinteren tegen PSG en Manchester City: “Hier zat ik niet op te wachten”

Club BruggeAfgelopen maandag. Het terras van het Basecamp in Knokke, bij valavond. Een uurtje Philippe Clement. Weinig of niet over Lionel Messi, des te meer over loyauteit, twijfelen aan jezelf, en woorden kunnen hebben: “Een kapitein is voor mij niet iemand die alle matchen negentig minuten moet spelen. Een kapitein trekt de groep mee en blíjft dat doen als hij eens niet speelt.”

9 reacties

  • dretie munkies

    3 jaar geleden
    Hij moet Vormer altijd opstellen en Rits altijd niet opstellen !
  • Patrick Braekeveldt

    3 jaar geleden
    Realistisch zijn ,kans om te overwinteren is onbestaande !budgetten en waarde spelerskern PSG en City x 10 en RB x 8 in vergelijking met Club !
  • Jan Daems

    3 jaar geleden
    Het klassenverschil kan niet groter zijn maar of dit zich ook in doelpunten zal vertalen is nog maar de vraag. Ik denk niet dat PSG de gashendel helemaal zal moeten opendraaien om Brugge op de knieën te krijgen. 't Is alleszins de zoveelste herkansing voor een aantal 'vedetten' om te laten zien dat ze hun centen waard zijn.Tot hiertoe hebben die gasten nog niet veel potten gebroken tegen sterke tegenstanders met uitzondering van Mignolet, die gaat er zoals steeds VOL voor.
  • Johan Aerts

    3 jaar geleden
    Het is te hopen voor club dat parijs deze match bekijkt als een verplicht nummer (training ) dan nog zal de bal meerdere malen op de middelstip komen te liggen.
  • stefan crama

    3 jaar geleden
    Voor zover de kwaliteit van het Belgisch voetbal.