Unsplash
Volledig scherm
© Unsplash

Gelukkiger zijn op je werk? 5 tips om het zelf aan te pakken

JobatWe spenderen heel wat tijd op het werk. Het is dan ook van groot belang dat we ons daar goed voelen. Voor een deel hebben we dat zelf in de hand, zo blijkt uit wetenschappelijk onderzoek. Jobat.be geeft vijf tips om gelukkiger te zijn op het werk. 

15 reacties

  • hilde bueds

    3 jaar geleden
    We hebben inderdaad de dingen zelf in handen Niet gelukkig in je job verander dan van werk Indien je toch blijft aanvaard dan ook de consequenties Afgeven en zagen is zo makkelijk maar durven veranderen !
  • Sjonny Martero

    3 jaar geleden
    In het onderwijs is het onmogelijk om je gelukkig te voelen. Wie het tegendeel beweert liegt. Of het is omdat die tevreden is met veel vakantie. Maar de job zelf? No way.
  • danny kimpe

    3 jaar geleden
    Zal nog veel gelukkiger zijn als ik op pensioen ben.
  • Ellie Dubois

    3 jaar geleden
    De enigste echte balans om gelukkig te zijn , is meer evenwicht tussen werk en privé. En daar zit het heikel punt, hier laten ze werknemers alsmaar meer en langer werken. Het is niet van kunnen, het is van niet willen, want wij staan in voor al die royale vergoedingen van al die regeringen en ambtenaren in ons land
  • Dero de ridder Dero de ridder

    3 jaar geleden
    Er zijn werkgevers die het super vinden dat het personeel onderling ruzie heeft. Verdeel en heers maakt hen het leven makkelijker en personeel dat elkaar niet kan uitstaan heeft nog een voordeel, ze werken voorbeeldig voort, geen tijd om met elkaar te roddelen en ze houden elkaar zo scherp in het oog dat de directie echt alles weet.