De buitenlands pers zag hoe Club Brugge PSG overrompelde.
Volledig scherm
De buitenlands pers zag hoe Club Brugge PSG overrompelde. © Photonews/L'Équipe

Buitenlandse pers zag PSG opgejaagd worden door het ‘zogenaamd zwakke’ Club Brugge: “Vanaken, Lang en De Ketelaere waren gevaarlijker dan ‘MNM’”

Champions LeagueClub Brugge heeft Europa verbaasd. Blauw-zwart hield gisteravond de sterren van Paris Saint-Germain in bedwang (1-1) en kan op heel wat lof rekenen in de buitenlandse pers. “PSG kwam met de schrik vrij. Halloween bij de start van de Champions League.” 

93 reacties

  • Stefaan Clabau

    3 jaar geleden
    Top prestatie van Brugge mogen ze fier op zijn. Het laat wel zien als je drie spelers hebben die nauwelijks verdedigende taken doen. Dat je dan toch wel een probleem hebt.
  • Bart Jaspers

    3 jaar geleden
    1 zaak is duidelijk : met deze glansprestatie alle criticasters de mond gesnoerd. Zeer sterk Club dat PSG gewoon niet in zijn spel liet komen. Verdienste van Club zelf !
  • Yannick Timmermans

    3 jaar geleden
    Prachtig gespeeld van club !
  • Jan Michiels

    3 jaar geleden
    Degenen die deze prestatie hier nog durven minimaliseren kennen heel weinig van voetbal, maar zijn gewoon negatief omdat ze tegen Club zijn! Gelukkig zijn er ook uitzonderingen waarvoor petje af! Fcb was top en Psg speelde in hun beste opstelling! En was ik Psg ruilde ik Lang voor Neymar, vallende ziekte!
  • Michel Roman

    3 jaar geleden
    Ben geen Club Brugge supporter , maar ik heb genoten van hun wedstrijd , mentaliteit en vechtlust ! Martinez , wanneer gaat u Charles De Ketelaere eens opnemen in uw ploeg ? Met dank voor de heerlijke voetbalavond Club Brugge !!!