Emmanuel Petit.
Volledig scherm
Emmanuel Petit. © Photo News

Frans wereldkampioen Emmanuel Petit onder de indruk van Club: “Het beste wat ik in tijden gezien heb tegen PSG”

Champions League“Een impressionante teamprestatie.” En of Club Brugge en het Jan Breydelstadion een indruk hebben nagelaten op Emmanuel Petit, Premier League-winnaar en wereldkampioen met Frankrijk in 1998: “Ze gingen nooit achteruit.”

8 reacties

  • jan boden

    3 jaar geleden
    Balanta en Sobol leverden hun beste prestatie sinds ze voor Brugge spelen. Dat heeft voornamelijk te maken met het feit dat ze nu beter werden omringd waardoor hun taken simpeler werden.
  • Cecile Jacobs

    3 jaar geleden
    Ze verdienen lof waren formidabele
  • wesley netnem

    3 jaar geleden
    Veel Grote Namen zijn geen Zekerheid op Winst !! in tegendeel het loopt vaker spaak dan het goed gaat !? En Messi die komt enkel nog wat Zakgeld verdienen bij PSG . Ik zie dit als een afront voor Mbappé een speler als Messi binnen halen terwijl hij en Neymar er al rond lopen ! In iedergeval Geen Motivatie om te strijden voor deze Club !!
  • Nard Manjen

    3 jaar geleden
    Zeg ik al 20 jaar, de beste verdedigend plan is aanvallen, dan maken ze minder kansen op doel.
  • wesley christiaens

    3 jaar geleden
    Brugge heeft als een team gespeeld en allerbelangrijkste: ze waren niet "starstruck", mooi kalm gebleven, eigen spel gespeeld en psg blok gezet! Kortom ze hadden mogen ( moeten?) winnen. Proficiat van een niet club supporter, maar de waarheid mag gezegd worden.