BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Goed gespeeld, maar weer niet gewonnen: hallo Antwerp? “Nu moet het er boenk op zijn”

AntwerpVoor de zesde keer op negen matchen puntenverlies. Da’s (te) veel Royal Antwerp FC zijnde. Het drieluik Seraing-Genk-Union moet punten, veel punten opleveren, beseffen ze op de Bosuil. “Iedereen heeft tijd genoeg gehad.”

7 reacties

  • Ben Geerinck

    3 jaar geleden
    We worden dit jaar (nog) geen kampioen. De uitdaging nu is om al die veelbelovende jonge spelers een jaar of twee aan boord te houden. Vines, Yousouf, Buta, Myoshi, Bataille,... Allemaal nog maar prille twintigers, maar zoveel talent. Binnen 2 jaar spelen we kampioen. (Of 1 jaar met wat geluk)
  • Raymundo Goethals

    3 jaar geleden
    Wordt het nieuwe Gent. Trainer ontslaan en 0 op 18 in europa!!
  • Gilbert Vermeersch

    3 jaar geleden
    Nieuwe Aankopen, nieuwe trainer, alles moet in mekaar gepast worden. Soms vraagt dat veel tijd, soms komt het door verkeerde beslissingen hogerop. Een grote naam innen halen volstaat niet altijd om snel succes te boeken.. buiten de media natuurlijk, dat was smullen. Komt wel goe.
  • Gaston Foubert

    3 jaar geleden
    Ze gaan nog bleiten dat Lamkel Zé vertrokken is.
  • Richard Daems

    3 jaar geleden
    @ Danny Callaert, ík ben het gedeeltelijk met jou eens, ook over het feit van de verdediging volg ik je. Naingolan brengt momenteel nog niet dat wat je van hem verwacht, maar dat hij kan voetballen en beter zal worden,daar twijfel ík niet aan. Bij mij zijn het Benson en Verstraete waarvan ik niet begrijp dat zij het vertrouwen van de trainer blijven krijgen. Laten we ervan uitgaan dat we binnenkort hier anders over zullen praten.