Wannes Lacroix
Volledig scherm
PREMIUM
Wannes Lacroix © Pieter-Jan Vanstockstraeten

‘The Voice’-finalist Wannes Lacroix is nieuw in ‘Thuis’: “Wat Stan Van Samang en Mathias Vergels doen, wil ik ook kunnen”

TVHet nieuwe seizoen is nog maar pas begonnen, maar ‘Thuis’ kampt al met een leegloop. Maar liefst zes personages verlieten intussen de reeks, maar hun plaatsen raken stilletjesaan opgevuld. Eén van die nieuwkomers is Wannes Lacroix (19), die in 2019 de finale van ‘The Voice’ verloor tegen Ibe. Voor de rol van Niels in ‘Thuis’ moest hij opboksen tegen maar liefst 200 concurrenten om uiteindelijk als overwinnaar uit de bus te komen. Hij vertelt over het sollicitatieproces, de ontvangst op de set, zijn personage en z'n ambities. “Als ik eerlijk ben, is de drang om muziek te maken er nog steeds.”

2 reacties

  • Ronny Cypers

    3 jaar geleden
    Ho nee,ik dacht en hoopte dat we van diene pippo van af waren. Alles behalve een toptalent!!
  • Sarah Haesen

    3 jaar geleden
    Toptalent! Heb het van het begin gezegd dat we nog van hem gingen horen
  1. Dit stond te lezen op Meghan Markles blog, waar ze nog écht zei wat ze dacht: “Toen al hard voor William en Kate”
    PREMIUM
    Royalty

    Dit stond te lezen op Meghan Markles blog, waar ze nog écht zei wat ze dacht: “Toen al hard voor William en Kate”

    Meghan Markle (42) lanceerde zopas haar nieuwe lifestylemerk ‘American Riviera Orchard’, compleet met gouden lepeltjes en ‘rustieke’ potjes confituur, volledig in lijn met haar koninklijke imago. Maar wie de voormalige actrice écht op de voet gevolgd heeft, weet dat ze zeven jaar geleden haar vorige blog, ‘The Tig’, opdoekte. Daarop gaf ze gelijkaardige tips over eten en mode, maar vertelde ze ook nog wat ze écht dacht. Van lof voor haar intussen vervreemde vader tot harde woorden voor prins William: dit zijn de meest opmerkelijke blogposts van Meghan, weer opgevist.
  2. Meer spaarrente strikken? Met deze tips loop je je getrouwheidspremie niet mis
    Spaargids.be

    Meer spaarrente strikken? Met deze tips loop je je getrouw­heids­pre­mie niet mis

    In hun strijd om nieuwe klanten te werven en onder druk van de markt, krikten de banken hun spaarrentes de laatste tijd weer regelmatig op. Resideert je spaargeld al enige tijd op dezelfde rekening, bestaat de kans dat je elders inmiddels een interessanter spaartarief hebt gespot. Is het dan slim om je centen meteen over te hevelen? Of zitten er addertjes onder het gras? Spaargids.be vertelt je wat je niet mag ontgaan.